PC servers are restarting now. They should be back up in approximately .
PC servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.
Polish Community
Długo jeszcze nie poczekacie, luty/marzec otwarta beta :)
|
|
Ja czekam od marca,;P takze jak ktos w swojej naturze ma bezinteresownosc i dobre serce, niech mnie uszczesliwi beta keyem ;)
| |
AAA! Podjarałem się tą grą. Szkoda, że tak późno się o niej dowiedziałem. Teraz sam nie wiem czy bardziej czekam na D3, czy na PoE :D (Na prawdę w marcu ma być open beta?)
| |
Mieliście podobną sytuacje, włączam grę i nie mam głosu i w opcjach w zakładce audio jest napisane "no sound driver detected" Co można na to poradzić?
| |
Gorczas ---> Tego nie miałem nigdy. Jedynie w niektórych lokacjach pojawia się problem z prawidłowym odtwarzaniem odgłosów walki i potworów.
Co do bety mam dwa przemyślenia. Odnoszę wrażenie że gra nie jest dobrze zbalansowana jeśli chodzi o pojawiające się przedmioty. Jeśli cały drugi akt przechodzę z jednym toporem i to nawet nie magicznym, a jedyne co zrobiłem to podniosłem mu dmg o 10 to coś chyba tu jest nie tak. Nawet wszytkie rzadkie przedmioty posiadały takie charakterystyki że nie zasługiwały na to aby któryś zastąpił wysłużony topór. Pamiętam że w Diablo chodzenie z jedną bronią nonstop nie było tak częste a jeśli już tak było to zazwyczaj dotyczyło to naprawdę jakiegoś rzadkiego i magicznego cepa. Widać nie bez powodu Blizzard przywiązuje tak dużą wagę do balansu gry. Druga uwaga dotyczy respawnu potoworów. Jeśli jesteśmy na mapie X z której przejdziemy do jaskini Y to po powrocie z tejże jaskini znowu na mapie X zaroi się od wrogów jeśli czas przebywania w jaskini Y przekroczy kilkanaście minut. W moim odczuciu nie jest to dobre. Jeśli chcę drugi raz farmić to udam się na inną mapę nie powiązaną fabularnie z tą obecną. Mogę zrozumieć sytuację kiedy wyjdę z gry albo długo będę w mieście ale tak, po co to komu ? Last edited by Mirkus on Jan 30, 2012, 12:53:49 PM
| |
@Mirkus
A teraz jeszcze raz po angielsku i we wlasciwym temacie (Beta Forum) ;) | |
Przeceniasz moją znajomość angielskiego :) Podejrzewam że dawno już ktoś to opisał.
| |
@Mirkus
To jest CB i cały czas piszą że gra jest dopracowywana i sporo jeszcze zajmie czasu żeby spełniała oczekiwania wszystkich graczy.Prawdopodobnie OB będzie coś koło grudnia tego roku i tam możesz się spodziewać dociągnięć na które oczekujesz :D | |
Warto też dodać że brakuje takich elementów jak destrukcja otoczenia, mini-eventów, jakiś kapliczek, ołtarzy i pułapek w podziemiach czy też dźwigni otwierających tajemne przejścia. Jednym słowem wszytko to co możemy ujrzeć w najnowszej produkcji Blizzarda. Możliwe że finalna wersja zostanie wzbogacona przynajmniej o część tych elementów, które w znacznej mierze podnoszą przyjemność płynącą z grania.
| |
:E ja chce klucz! btw. wiecie moze czy zrobia cos z ta kamera? wedlug mnie postac jest troche za duza, dziwnie to wyglada
|
|