Polish Community
" Jest globalny czat, lokalny, party i szepnięcie ;) Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Feb 1, 2012, 6:46:36 AM
|
|
Mam na wymianę klucz. Jeśli jest ktoś kto posiada nieaktywowany key do bety aiona która wystartowała 26 stycznia to będę skłonny się wymienić. Jeśli nie będzie propozycji (pm) klucz oddam na forum w postaci minikonkursu dziś o 21.
Otrzymałem key,konkurs nieaktualny. JA będę mieć nst klucz od kolegi wtedy pójdzie tylko na konkurs. Last edited by bardok111 on Feb 1, 2012, 12:55:15 PM
| |
Ja chce klucz do bety!!
| |
Jak ktoś ma klucz, a nie chce go użyć, bardzo bym prosił o danie mi go na mój e-mail. Mój e-mail:
wojtek.wojtal@interia.pl | |
Ja mam klucz do Aiona!
| |
nie spamuj co 20 min
| |
Po ok. godzinnej gry w betę mam kilka zastrzeżeń:
- animacja ruchu postaci i jej wielkość jest...dziwna, po prostu jakoś nienormalnie to wygląda i bardzo drażni, - przydałaby się minimapka, bez konieczności zasłaniania ekranu, - przydałby się większy ekwipunek, - dobrze by było dodać też więcej efektów dźwiękowych związanych z walką, - i przede wszystkim przydałaby się Polska wersja dla graczy, którzy mają problemy z językiem angielskim. Last edited by wMasteroX on Feb 1, 2012, 2:56:30 PM
| |
PS.
Także dobrze by było, gbyby można było kamerę obracać | |
A ja przypominam że to beta i twórcy starają się naprawiać wszelkie niedociągnięcia. A gra ma przypominać i utrzymywać klimat Diablo I.
| |
Wielkość ekwipunku jest standardowa dla tego typu gier. Dodatkowo masz skrzynię w mieście. Co do wielkości postaci to jak zapewne zauważyłeś wynika to z wysokości zawieszenia kamery. Podobno ma być wprowadzony zoom i możliwość oddalenia. Gra ma nawiązywać do tradycyjnego Diablo dlatego wszelkie pomysły o obracaniu kamery to nie tutaj. To nie Dragon Age.
|