Polish Community

AAA ! Dostałem klucz, wreszcie się doczekałem :) A wręczył mi go zacny człowiek o nicku Preston86, niech mu będzie chwała, pieniądze i Kobiety na wieki :)
"
s3mp wrote:
Takie małe info - Friend Invite przychodzi tydzień od otrzymania statusu Beta Member (dla niecierpliwych) ;)

Potwierdzam. Dzisiaj mój klucz poszedł do jednego z długo oczekujących kolegów w wątku "kluczowym" ;)

A co do tych orbów. Tak pięknie sobie mieczyk podrasowałem, ale coś mnie jeszcze skorciło żeby spróbować innego orba i... szlag wszystko trafił, staty poleciały na łeb na szyję :)
Last edited by Mirkus on Jan 22, 2012, 7:05:38 AM
"
Mirkus wrote:
"
s3mp wrote:
Takie małe info - Friend Invite przychodzi tydzień od otrzymania statusu Beta Member (dla niecierpliwych) ;)

Potwierdzam. Dzisiaj mój klucz poszedł do jednego z długo oczekujących kolegów w wątku "kluczowym" ;)

A co do tych orbów. Tak pięknie sobie mieczyk podrasowałem, ale coś mnie jeszcze skorciło żeby spróbować innego orba i... szlag wszystko trafił, staty poleciały na łeb na szyję :)

Co do klucza to on przychodzi z tego co sie dowiedziałem, zależy od tego jak długo grałeś na starcie trzeba jakiś level dobić wtedy przychodzi wiadomość, no i ja w pierwszy dzień dosyć długo grałem i klucz dostałem na drugi dzień, wy pewnie się tak nie śpieszyliście jak ja i przez to klucz dostaliście pozniej.

P.S

Mam klucz do przekazania, kto pierwszy ten lepszy pisać kto chce. ;)
Poproszę :)
"
Rhae wrote:

Właśnie się zarejestrowałeś widzę, klucz na PM wysłałem.
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Jan 22, 2012, 7:49:54 AM
"
Mat wrote:
"
Rhae wrote:

Pięknie dziękuję, żebym takiego farta miał kiedyś w totolotku ;)

Czy poza "Tips/FAQ for new players" jest coś ważnego do przeczytania zanim zacznę testowanie?
"
Rhae wrote:
"
Mat wrote:
"
Rhae wrote:

Pięknie dziękuję, żebym takiego farta miał kiedyś w totolotku ;)

Czy poza "Tips/FAQ for new players" jest coś ważnego do przeczytania zanim zacznę testowanie?

Wszystko się dowiesz od nas jak wejdziesz na TS'a ;)
taa a moj kumpel ma 70lvl i klucza nie widzial-.-
Beta Member title
[img]http://edwardsonsarenas.name/shit/mom-please.jpg[/img]
"
poltor wrote:
taa a moj kumpel ma 70lvl i klucza nie widzial-.-

Nie wiem, czy coś jest na rzeczy, ale ja Friend Invite`a dostałem na drugi dzień po tym, jak natrzaskałem 35 lv na hardcore league. Wcześniej gralem na default (coś około 55 lv).
Decapitated is the best deathmetal band in the world and it comes from poland!!! go poland! can i have a beta key btw, please?
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info