Polish Community
AAA ! Dostałem klucz, wreszcie się doczekałem :) A wręczył mi go zacny człowiek o nicku Preston86, niech mu będzie chwała, pieniądze i Kobiety na wieki :)
|
|
" Potwierdzam. Dzisiaj mój klucz poszedł do jednego z długo oczekujących kolegów w wątku "kluczowym" ;) A co do tych orbów. Tak pięknie sobie mieczyk podrasowałem, ale coś mnie jeszcze skorciło żeby spróbować innego orba i... szlag wszystko trafił, staty poleciały na łeb na szyję :) Last edited by Mirkus on Jan 22, 2012, 7:05:38 AM
| |
" Co do klucza to on przychodzi z tego co sie dowiedziałem, zależy od tego jak długo grałeś na starcie trzeba jakiś level dobić wtedy przychodzi wiadomość, no i ja w pierwszy dzień dosyć długo grałem i klucz dostałem na drugi dzień, wy pewnie się tak nie śpieszyliście jak ja i przez to klucz dostaliście pozniej. P.S Mam klucz do przekazania, kto pierwszy ten lepszy pisać kto chce. ;) |
|
Poproszę :)
| |
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Jan 22, 2012, 7:49:54 AM
|
|
| |
taa a moj kumpel ma 70lvl i klucza nie widzial-.-
Beta Member title
[img]http://edwardsonsarenas.name/shit/mom-please.jpg[/img] | |
" Nie wiem, czy coś jest na rzeczy, ale ja Friend Invite`a dostałem na drugi dzień po tym, jak natrzaskałem 35 lv na hardcore league. Wcześniej gralem na default (coś około 55 lv). | |
Decapitated is the best deathmetal band in the world and it comes from poland!!! go poland! can i have a beta key btw, please?
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
|