Polish Community
Bardzo proszę o podesłanie wolnego klucza.
Last edited by Myrdred on Dec 31, 2011, 8:20:02 AM
| |
Jeśli ktoś ma wolny klucz, albo friend invite, to bardzo proszę o podesłanie.
| |
" Z kogo wypadl ci unikat? Jakie masz % rarity i quantity? Ja mam pecha mi jeszcze zaden unikat nie wypadl! pozdro Some items in this post are currently unavailable.
| |
" Wydaje mi sie ze byl to najzwyklejszy zombiak w The Prison ale pewnosci nie mam a co do quantity to 18% a rarity tylko 26% wiec szalu nie ma ze tak powiem. Kilkadziesiat godzin juz pogralem odkad jestem w becie i to dopiero pierwszy unikat. Zycze wiec powodzenia;) Simoneen - Marauder 34 - Legacy
Simona - Ranger 45 - Legacy ASUS G74SX RoG That's all folks! Some items in this post are currently unavailable.
| |
Witam
Chwytam się ostatniej deski ratunku i proszę o wolny klucz do bety. Bo klucza z losowania jak widać z profilu nie mogę się długo doczekać ;) Pozdrawiam |
|
w jaki sposób mozna dostac klucz? jestem juz zarejestrowany jakiś czas i nic nie dostałem, ja kto działa?
a udalo mi się, nvm ^^' Last edited by Teruaki on Jan 2, 2012, 3:15:44 PM
| |
Oglądałem kilka filmików i mam nadzieję, że mroczny klimat jest zachowany we wszystkich lokacjach. BTW ile czekaliście na otrzymanie klucza?
|
|
no ja mozna powiedziec pol roku, ale po prostu wygralem mały konkurs zorganizowany przez jednego z graczy, nie dostalem z losowania ... ale niektórzy czekają ponad rok i nadal nic
| |
powinni zrobic otwarte testy ;p
|
|
No dobra To i ja się dołączam do czekania :P.. nie ma co spamować o klucz bo i tak pewnie nie ma szans dostać :P Jak czytałem losowanie 1 osoby trwało 35min wiec jest niezła poprawa :P bo teraz jedyne 4min :P Ciekawe oglądałem gamepley przed chwila i wygląda niesamowicie niczym diablo 2 :P Jakie są wasze opinie ?:P
Last edited by Isuaru on Jan 4, 2012, 4:24:23 PM
|