Polish Community

Bardzo proszę o podesłanie wolnego klucza.
Last edited by Myrdred on Dec 31, 2011, 8:20:02 AM
Jeśli ktoś ma wolny klucz, albo friend invite, to bardzo proszę o podesłanie.
"
simoneen wrote:
A tak z innej beczki...calkiem ciekawy quiver wypadl mi dla mojej swiezej rangerki juz na 10 lvlu ze zwyklego mobka
Unavailable

Z kogo wypadl ci unikat?
Jakie masz % rarity i quantity?
Ja mam pecha mi jeszcze zaden unikat nie wypadl!

pozdro
Some items in this post are currently unavailable.
"
tylas wrote:
"
simoneen wrote:
A tak z innej beczki...calkiem ciekawy quiver wypadl mi dla mojej swiezej rangerki juz na 10 lvlu ze zwyklego mobka
Unavailable

Z kogo wypadl ci unikat?
Jakie masz % rarity i quantity?
Ja mam pecha mi jeszcze zaden unikat nie wypadl!

pozdro

Wydaje mi sie ze byl to najzwyklejszy zombiak w The Prison ale pewnosci nie mam a co do quantity to 18% a rarity tylko 26% wiec szalu nie ma ze tak powiem. Kilkadziesiat godzin juz pogralem odkad jestem w becie i to dopiero pierwszy unikat. Zycze wiec powodzenia;)
Simoneen - Marauder 34 - Legacy
Simona - Ranger 45 - Legacy
ASUS G74SX RoG
That's all folks!
Some items in this post are currently unavailable.
Witam

Chwytam się ostatniej deski ratunku i proszę o wolny klucz do bety. Bo klucza z losowania jak widać z profilu nie mogę się długo doczekać ;)

Pozdrawiam
w jaki sposób mozna dostac klucz? jestem juz zarejestrowany jakiś czas i nic nie dostałem, ja kto działa?
a udalo mi się, nvm ^^'
Last edited by Teruaki on Jan 2, 2012, 3:15:44 PM
Oglądałem kilka filmików i mam nadzieję, że mroczny klimat jest zachowany we wszystkich lokacjach. BTW ile czekaliście na otrzymanie klucza?
no ja mozna powiedziec pol roku, ale po prostu wygralem mały konkurs zorganizowany przez jednego z graczy, nie dostalem z losowania ... ale niektórzy czekają ponad rok i nadal nic
powinni zrobic otwarte testy ;p
No dobra To i ja się dołączam do czekania :P.. nie ma co spamować o klucz bo i tak pewnie nie ma szans dostać :P Jak czytałem losowanie 1 osoby trwało 35min wiec jest niezła poprawa :P bo teraz jedyne 4min :P Ciekawe oglądałem gamepley przed chwila i wygląda niesamowicie niczym diablo 2 :P Jakie są wasze opinie ?:P
Last edited by Isuaru on Jan 4, 2012, 4:24:23 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info