Polish Community

Witam wszystkich.
Wiem, jak trudno dostac klucz to bety , ale nie ma jakiegos innego sposobu na dostanie klucza? Moza ma kotos w zapasie :) Jesli tak bylbym bardzo wdzieczny. Slyszalem, ze wystarczy miec zaproszenie do gry od kogos kto juz ten klucz ma? wiecie cos o ty,?
POzdrawiam
Nie proszę o klucz ale o więcej konkursów ;)
"
BlackPriest wrote:
Witam wszystkich.
Slyszalem, ze wystarczy miec zaproszenie do gry od kogos kto juz ten klucz ma? wiecie cos o ty,?
POzdrawiam

Osoby majace zaproszenie do CB dostaja po jakims czasie kod z mozliwoscia zaproszenia 1 osoby.
Zhar, Class:Marauder, League:Default
Sypnijcie kluczem,wchodzę co 1h i sprawdzam a tu lipa tylko osoby bez postów wygrywają:(
Zhar.
Dzieki za odp.
Wiec raczej bedzie ciezko ze zdobyciem klucza :( no nic nie pozostaje tylko czekac . Powodzenia wszystkim zycze.
Myślę, że jak już robimy konkursy, to powinny one być w jakiś sposób powiązane z PoE, żeby zorientować się kto rzeczywiście się interesuje grą, a kto chce tylko sobie pograć w coś nowego. Przynajmniej ja mam taki plan, o ile dostanę friend keya.
Witch - YukenWit
Duelist - Yuken
Marauder - YukenMar
Ranger - YukenRan
Templar - YukenTemp
wydaje mi się, że friend keya otrzymuje każdy użytkownik po około tygodniu grania ;)

ps: pytanie do grających, uważacie, że na tą chwilę warto grać na wyższych poziomach trudności? pytam bo gdybyśmy dostali niespodziankę i akt 3 w kolejnym patchu to takie granie na koszmarze np. mogłoby popsuć realność rozgrywki, chodzi mi głownie o levelowanie postaci
duelist Bartosz 37 lvl
Czas na pierwsze refleksje:)
Klase,ktora wybralem to Duelist.
Ukonczylem 1 akt z poziomem 15.
Nie spotkalem narazie razacych bledow najwyzej moge wspomniec o 2-krotnym wywaleniu sie gry,ktora musialem powtornie odpalic.
Gra sie bardzo przyjemnie i narazie nie mialem wiekszych problemow z jej przejsciem!
Umiejetnosci pasywne laduje w miecze,zaczalem od gry z tarcza ale w pewnym momencie zrobilo sie trudno i postanowilem uzyc dual strike!To ulatwilo mi zycie no i jak narazie gram na 2 miecze/badziewne miecze/!
Byc moze w pozniejszym etapie gry wroce do tarczy,ale narazie ciezko powiedziec!
Uzywam rowniez raise zombie,viper strike,cleave i detonate dead!
Jedyna bolaczka jest to ze bardzo rzadko wypadaja zolte przedmioty,jak dotychczas to wypadlo mi z 5 szt. ,z ktorych uzywam tylko rekawiczki i helm bo reszta nie byla dla mojej klasy.
Zadnych mieczy,ktore potrzebuje:(
Mam nadzieje ze w 2 akcie to sie zmieni!
Narazie to na tyle!
Pozdrowionka

PS:cdn...
Ładny szałbajnajt z tymi kluczami ciągle
ups
Last edited by Xball7 on Sep 18, 2011, 2:24:30 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info