Polish Community
" Jak użyjesz klucza do zamkniętej bety to otrzymujesz dostęp na stałe. |
|
ta Wikipedia, taka zajebista jak ten system random-owego rozdawania b-kluczy.....
|
|
siema :) jest szansa dostać jeszcze gdzieś kluczyk do bety? Np Jakieś konkursy, stronki gdzie można nabyć kluczyki itp? Grałem w Stres testach i gra mi się bardzo spodobała lecz niestety obecnie brak gotówki nie pozwala mi zakupić kluczyka ;(
Jest jakaś szansa dostanie takowego kluczyka? |
|
Ale, żeby ściągnąć grę nie trzeba mieć klucza. A przynajmniej tak było do tego weekendu.
|
|
" Ale żeby grać to już by wypadało mieć jakiś dostęp nie? Sama gra mi nie da nic.;) |
|
Oj tak trzeba mieć klucz ale zegar na stronie głównej odlicz szczęśliwców którzy się zarejestrowali i go dostaną (w większości nieaktywni ale cóż...) tylko wytrwać jest to licząc 288 kluczy na dobę więc łączmy się może wytrwamy razem :)
https://www.twitch.tv/sober667
|
|
Powinni zrobić taki event, że danego dnia dostają klucze tylko np. Polacy :) wtedy byłoby ciekawiej :)
|
|
Siemka
No by mogli wreszcie dla polakow zaczac dawac klucze a nie caly czas dla jakichs co sa juz nie aktywni powinni obecnoscia rozdawac :P Last edited by Seba247#7218 on Jul 30, 2012, 7:50:40 PM
|
|
Cześć wszystkim :)
muszę przyznać że macie się o co zabijać, bo PoE jest naprawdę zacne i czekam z niecierpliwością na kolejny weekend i póki co wracam do grania w Halo :P Pzdr! :) |
|
A właśnie mam jeszcze pytanie co do tego licznika. Jak już będę tym szczęśliwcem i mnie wylosuje to ostaje na meila kluczyk czy w coś muszę kliknąć na stronie podczas odliczania?:)
|
|