Polish Community

Dokładnie to samo mnie zaciekawiło, można by gdzieś o tym napisać, ale pewnie i tak odzewu by nie było większego, ważne że już za 2 godz 20 min będzie open beta :D
"
Epogrom wrote:
Krew mnie zalewa jak patrze kto wygrywa keye ... po 10 osob pod rzad z lipca'12 i wszystkie 0 post/0 logs.

Człowiek czeka już ponad rok i tylko się denerwuje :/

jakby mine tyle czasu zalewalo to bym zwyczajnie kupil sobie supporter packa a nie biadolil 'o ja biedny nieszczesliwy, generator mnie nie kocha'

serio rok czas jeczec to trzeba miec zaparcie
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Last edited by athcore#3334 on Jul 28, 2012, 7:40:13 AM
↑ Nie wiem po co ten komentarz ...

Płacić będę jeśli gra wyjdzie, mam zasadę że nie płacę za dostępy do BET gier.
Last edited by Epogrom#6620 on Jul 28, 2012, 8:15:05 AM
Kto normalny kupuje takie rzeczy skoro gra ma być za darmo, jak dla mnie twórcy tej gry lecą w chuja przesuwając non stop premierę by więcej sprzedać kluczy do bety...
"
Whiteman wrote:
Kto normalny kupuje takie rzeczy skoro gra ma być za darmo, jak dla mnie twórcy tej gry lecą w chuja przesuwając non stop premierę by więcej sprzedać kluczy do bety...

Ahahahahaha.
Przesuwają premierę żeby zarobić? Zarabiać o wiele więcej będą jak gra przejdzie z dev do pełnej wersji. Zawsze znajdzie się jakiś napaleniec co za 'unikalny' wygląd czy głupiego peta da się z kasy oskubać. Fakt, zarobili sporo, ale przenoszenie premiery to chęć wydania gry przynajmniej dobrze zopytmalizowanej i z PvP a nie kasa.
Patch przenoszący grę w fazę Open Beta ma mieć numerek 1.0 więc jeszcze sporo przed nami.
A w ch*ja to polecieli panowie z Blizzarda, wypuszczając grę z setką bugów, bez PvP, z tragicznymi animacjami, słabą muzyką, płatnym domem aukcyjnym i setką innych wad. Chcecie powtórki z rozrywki? Wątpię.
Ja nic nie mówię że diablo jest ok ;), nie grałem i nie mam zamiaru.
"
szynaananas wrote:
"
Whiteman wrote:

Ahahahahaha.
Przesuwają premierę żeby zarobić? Zarabiać o wiele więcej będą jak gra przejdzie z dev do pełnej wersji. Zawsze znajdzie się jakiś napaleniec co za 'unikalny' wygląd czy głupiego peta da się z kasy oskubać. Fakt, zarobili sporo, ale przenoszenie premiery to chęć wydania gry przynajmniej dobrze zopytmalizowanej i z PvP a nie kasa.
Patch przenoszący grę w fazę Open Beta ma mieć numerek 1.0 więc jeszcze sporo przed nami.
A w ch*ja to polecieli panowie z Blizzarda, wypuszczając grę z setką bugów, bez PvP, z tragicznymi animacjami, słabą muzyką, płatnym domem aukcyjnym i setką innych wad. Chcecie powtórki z rozrywki? Wątpię.

Open Beta będzie mieć numerek 0.10.0 a nie 1.0 a co do D3 to dom aukcyjny nie jest płatny i PVP będzie nie długo i nowy system buildów ;)
"
Epogrom wrote:
↑ Nie wiem po co ten komentarz ...
Płacić będę jeśli gra wyjdzie, mam zasadę że nie płacę za dostępy do BET gier.

bądź więc mężczyzną i nie graj, a nie rozbijaj się po forum błagając o klucz do bety...

"
Epogrom wrote:
I need key so much.

"
Epogrom wrote:
I rly need one.

"
Epogrom wrote:
Beg U for key ... w8 for it so long ;(

"
Epogrom wrote:
Your key + me = another key.
So plz for one ....

-----
"
Epogrom wrote:
U + me + him = Big thx.

czy aby napewno o to forum chodziło...?
-----

"
Epogrom wrote:
Inv for next inv plz.
epogrom@gazeta.pl
"
mat wrote:
Open Beta będzie mieć numerek 0.10.0 a nie 1.0 a co do D3 to dom aukcyjny nie jest płatny i PVP będzie nie długo i nowy system buildów ;)

Co do numerku OB to pisałem z pamięci, mogłem coś pokręcić.
PvP będzie niedługo. A powinno być od premiery. I nie powinni wprowadzać rewolucyjnych zmian po premierze gry jeżeli była dostępna beta do wcześniejszego testowania. Ale to tylko moje zdanie.
A co do domu aukcyjnego to można wystawiać i kupować przedmioty za prawdziwe pieniądze ale także za złoto. Nie pasowało im pewnie że kwitnie czarny rynek np. w WoWie czy innych MMO to wykombinowali takie cuś. Czy się sprawdzi, zobaczymy.
"
mat wrote:

A więc jakbyś nie wiedział 0.10.0 pisze się jako 1.0 ;)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info