Polish Community
Dokładnie to samo mnie zaciekawiło, można by gdzieś o tym napisać, ale pewnie i tak odzewu by nie było większego, ważne że już za 2 godz 20 min będzie open beta :D
|
|
" jakby mine tyle czasu zalewalo to bym zwyczajnie kupil sobie supporter packa a nie biadolil 'o ja biedny nieszczesliwy, generator mnie nie kocha' serio rok czas jeczec to trzeba miec zaparcie ====================== win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ Last edited by athcore#3334 on Jul 28, 2012, 7:40:13 AM
|
|
↑ Nie wiem po co ten komentarz ...
Płacić będę jeśli gra wyjdzie, mam zasadę że nie płacę za dostępy do BET gier. Last edited by Epogrom#6620 on Jul 28, 2012, 8:15:05 AM
|
|
Kto normalny kupuje takie rzeczy skoro gra ma być za darmo, jak dla mnie twórcy tej gry lecą w chuja przesuwając non stop premierę by więcej sprzedać kluczy do bety...
|
|
" Ahahahahaha. Przesuwają premierę żeby zarobić? Zarabiać o wiele więcej będą jak gra przejdzie z dev do pełnej wersji. Zawsze znajdzie się jakiś napaleniec co za 'unikalny' wygląd czy głupiego peta da się z kasy oskubać. Fakt, zarobili sporo, ale przenoszenie premiery to chęć wydania gry przynajmniej dobrze zopytmalizowanej i z PvP a nie kasa. Patch przenoszący grę w fazę Open Beta ma mieć numerek 1.0 więc jeszcze sporo przed nami. A w ch*ja to polecieli panowie z Blizzarda, wypuszczając grę z setką bugów, bez PvP, z tragicznymi animacjami, słabą muzyką, płatnym domem aukcyjnym i setką innych wad. Chcecie powtórki z rozrywki? Wątpię. |
|
Ja nic nie mówię że diablo jest ok ;), nie grałem i nie mam zamiaru.
|
|
" Open Beta będzie mieć numerek 0.10.0 a nie 1.0 a co do D3 to dom aukcyjny nie jest płatny i PVP będzie nie długo i nowy system buildów ;) |
|
" bądź więc mężczyzną i nie graj, a nie rozbijaj się po forum błagając o klucz do bety... " " " " ----- " czy aby napewno o to forum chodziło...? ----- " |
|
" Co do numerku OB to pisałem z pamięci, mogłem coś pokręcić. PvP będzie niedługo. A powinno być od premiery. I nie powinni wprowadzać rewolucyjnych zmian po premierze gry jeżeli była dostępna beta do wcześniejszego testowania. Ale to tylko moje zdanie. A co do domu aukcyjnego to można wystawiać i kupować przedmioty za prawdziwe pieniądze ale także za złoto. Nie pasowało im pewnie że kwitnie czarny rynek np. w WoWie czy innych MMO to wykombinowali takie cuś. Czy się sprawdzi, zobaczymy. |
|
" A więc jakbyś nie wiedział 0.10.0 pisze się jako 1.0 ;) |
|