Polish Community
A po czym poznać że się dostało klucz. Jeśli wpadł do skrzynki ze spamem i usunąłem nie wiedząc o tym to co wtedy. Klucz spuszczony w kanał ? Czy jest gdzieś lista zwycięzców? Bo nie mogę znaleźć.
|
|
" Dostajesz i mail'a i Private Message. To drugie raczej nie ma możliwości być niezauważone. |
|
" Podrzucony na PM. ;) |
|
Witam :)
Myślicie że warto próbować pisać na forum w poszukiwaniu jakiejś dobrej duszy która podzieli się kluczem? Jeszcze nigdy nie trafił mi się ktoś na tyle dobry aby się podzielić w żadnej z gier, heh.. także nie wiem czy warto w ogóle próbować tutaj. A na marginesie, mógłbym poprosić o linka do ściągnięcia klienta? Edit: Już znalazłem link chyba.. Last edited by Aurell#2988 on Jul 11, 2012, 8:25:56 AM
|
|
ja jednak się skusiłem i kupiłem kluczyk jako supporter :) teraz pobieram gierkę i do zobaczenia "w środku"
|
|
Witamy w becie
|
|
Czołem Polacy ;)
Edit: Dałoby radę też poprosić linka do klienta? Z góry dzięki ;) Moo! Taurens ftw! Last edited by Muerthe#2527 on Jul 11, 2012, 4:08:32 PM
|
|
Czy na koncu bety bedzie wipe? Tzn czy postacie zostana usuniete, te ktore zrobimy w becie?
|
|
" Tak. Nasze obecne postacie są w pełni testowe i służą tylko i wyłącznie do sprawdzania nowoimplementowanych elementów gry i wyłapywania błędów i niedociągnięć. Przy wejściu do fazy Open Beta pojawi się nowy content, który to obecne postacie nie będą w stanie w odpowiedni sposób testować. |
|
KONKURS ZAKOŃCZONY
Ogłoszony przeze mnie konkurs na "złożenie" beta klucza na podstawie odpowiedzi na pytania wygrywa demolitionman! Dziękuję uczestnikom, a zwycięzcy gratuluję :) Klucz wysyłam na PM. Jeżeli w przyszłości będę miał jeszcze jakieś klucze, to ogłoszę tutaj kolejny konkurs. Dla zainteresowanych pytania konkursowe oraz poprawne odpowiedzi - oznaczone "iksem": 1. Główny producent gry nazywa się: a) Jay Wilson b) Chris Wilson X 2. Na chwilę obecną w grze dostępne są: a) dwa akty X b) trzy akty 3. Klasa postaci o profilu hybrydowym Zręczność + Inteligencja (Dex + Int) to: a) Templar b) Shadow X 4. Ile dotychczas odbyło się Beta Stress Test Weekendów? a) jeden b) dwa X 5. Przedmioty rzadkie mają nazwę zapisaną kolorem: a) żółtym X b) niebieskim 6. Jak w grze nazywa się zwój służący do ujawniania magicznych właściwości przedmiotów? a) Scroll of Identify b) Scroll of Wisdom X 7. Przeklęty kontynent, na którym toczy się akcja gry nazywa się: a) Wraeclast X b) Oriath 8. Najnowsze zmiany w grze, które pojawią się wraz z patchem 0.9.11., to: a) możliwość zatrudniania najemników i nowe zadanie w akcie pierwszym b) losowe mapy jako element zakończenia gry i boss w akcie drugim X 9. Wraz z poważnymi zmianami wyważenia różnych aspektów gry, postacie przenoszone są do lig przeznaczonych dla "weteranów". Jak nazywają się te ligi? a) Legacy X b) Combatant 10. Który z tych gemów daje umiejętność jednoczesnego atakowania DWIEMA trzymanymi broniami? a) Dual Strike X b) Double Strike 11. Aura potworów przypominająca czerwoną, pulsującą kałużę krwi to: a) Resistances b) Life Regeneration X 12. Jaką postać ma wskaźnik ilości tarczy energetycznej (Energy Shield)? a) białej poziomej linii podzielonej na segmenty biegnącej w poprzek ekranu b) niebieskiej poświaty otaczającej kulę Zdrowia X 13. Maksymalnie o ile procent można za pomocą odpowiednich przedmiotów-"ulepszaczy" (Currency Items) poprawić jakość danej broni, pancerza, butelki lub gemu? a) o 20% X b) o 30% 14. Co to jest instancja (Instance)? a) mianem tym określa się poziomy trudności w grze (instancja Normal, potem Cruel itd.) b) to losowo generowana wersja danego obszaru przeznaczona dla poszczególnego gracza lub drużyny X 15. Jak działa orb zwany Gemcutter's Prism? a) poprawia jakość gemu X b) zmienia ilość gniazd (slotów) w przedmiocie 16. Jakie wymiary (ile na ile "kratek") ma ekwipunek postaci? a) 10 na 4 b) 12 na 5 X 17. Karą za śmierć postaci w lidze Hardcore jest: a) przeniesienie postaci do ligi Default X b) trwałe wymazanie postaci 18. Trzeci współczynnik defensywny (obok Armour i Energy Shield) to: a) Dexterity b) Evasion Rating X Last edited by misza2909#7153 on Jul 13, 2012, 5:46:50 AM
|
|