Polish Community

A po czym poznać że się dostało klucz. Jeśli wpadł do skrzynki ze spamem i usunąłem nie wiedząc o tym to co wtedy. Klucz spuszczony w kanał ? Czy jest gdzieś lista zwycięzców? Bo nie mogę znaleźć.
"
CrawWurm wrote:
A po czym poznać że się dostało klucz. Jeśli wpadł do skrzynki ze spamem i usunąłem nie wiedząc o tym to co wtedy. Klucz spuszczony w kanał ? Czy jest gdzieś lista zwycięzców? Bo nie mogę znaleźć.

Dostajesz i mail'a i Private Message. To drugie raczej nie ma możliwości być niezauważone.
"
Sm0q wrote:
Mógłbyś i mi podrzucić linka :)?
Bardzo możliwe, że wybulę te 10 dolarosów, diablo 3 troszkę mnie zawiodło, chyba nie mnie pierwszego ;P.

Podrzucony na PM. ;)
Witam :)

Myślicie że warto próbować pisać na forum w poszukiwaniu jakiejś dobrej duszy która podzieli się kluczem? Jeszcze nigdy nie trafił mi się ktoś na tyle dobry aby się podzielić w żadnej z gier, heh.. także nie wiem czy warto w ogóle próbować tutaj.

A na marginesie, mógłbym poprosić o linka do ściągnięcia klienta?

Edit:
Już znalazłem link chyba..
Last edited by Aurell#2988 on Jul 11, 2012, 8:25:56 AM
ja jednak się skusiłem i kupiłem kluczyk jako supporter :) teraz pobieram gierkę i do zobaczenia "w środku"
Witamy w becie
Czołem Polacy ;)

Edit: Dałoby radę też poprosić linka do klienta? Z góry dzięki ;)
Moo! Taurens ftw!
Last edited by Muerthe#2527 on Jul 11, 2012, 4:08:32 PM
Czy na koncu bety bedzie wipe? Tzn czy postacie zostana usuniete, te ktore zrobimy w becie?
"
zielony9999 wrote:
Czy na koncu bety bedzie wipe? Tzn czy postacie zostana usuniete, te ktore zrobimy w becie?

Tak. Nasze obecne postacie są w pełni testowe i służą tylko i wyłącznie do sprawdzania nowoimplementowanych elementów gry i wyłapywania błędów i niedociągnięć. Przy wejściu do fazy Open Beta pojawi się nowy content, który to obecne postacie nie będą w stanie w odpowiedni sposób testować.
KONKURS ZAKOŃCZONY

Ogłoszony przeze mnie konkurs na "złożenie" beta klucza na podstawie odpowiedzi na pytania wygrywa demolitionman! Dziękuję uczestnikom, a zwycięzcy gratuluję :) Klucz wysyłam na PM.

Jeżeli w przyszłości będę miał jeszcze jakieś klucze, to ogłoszę tutaj kolejny konkurs.

Dla zainteresowanych pytania konkursowe oraz poprawne odpowiedzi - oznaczone "iksem":

1. Główny producent gry nazywa się:
a) Jay Wilson
b) Chris Wilson X

2. Na chwilę obecną w grze dostępne są:
a) dwa akty X
b) trzy akty

3. Klasa postaci o profilu hybrydowym Zręczność + Inteligencja (Dex + Int) to:
a) Templar
b) Shadow X

4. Ile dotychczas odbyło się Beta Stress Test Weekendów?
a) jeden
b) dwa X

5. Przedmioty rzadkie mają nazwę zapisaną kolorem:
a) żółtym X
b) niebieskim

6. Jak w grze nazywa się zwój służący do ujawniania magicznych właściwości przedmiotów?
a) Scroll of Identify
b) Scroll of Wisdom X

7. Przeklęty kontynent, na którym toczy się akcja gry nazywa się:
a) Wraeclast X
b) Oriath

8. Najnowsze zmiany w grze, które pojawią się wraz z patchem 0.9.11., to:
a) możliwość zatrudniania najemników i nowe zadanie w akcie pierwszym
b) losowe mapy jako element zakończenia gry i boss w akcie drugim X

9. Wraz z poważnymi zmianami wyważenia różnych aspektów gry, postacie przenoszone są do lig przeznaczonych dla "weteranów". Jak nazywają się te ligi?
a) Legacy X
b) Combatant

10. Który z tych gemów daje umiejętność jednoczesnego atakowania DWIEMA trzymanymi broniami?
a) Dual Strike X
b) Double Strike

11. Aura potworów przypominająca czerwoną, pulsującą kałużę krwi to:
a) Resistances
b) Life Regeneration X

12. Jaką postać ma wskaźnik ilości tarczy energetycznej (Energy Shield)?
a) białej poziomej linii podzielonej na segmenty biegnącej w poprzek ekranu
b) niebieskiej poświaty otaczającej kulę Zdrowia X

13. Maksymalnie o ile procent można za pomocą odpowiednich przedmiotów-"ulepszaczy" (Currency Items) poprawić jakość danej broni, pancerza, butelki lub gemu?
a) o 20% X
b) o 30%

14. Co to jest instancja (Instance)?
a) mianem tym określa się poziomy trudności w grze (instancja Normal, potem Cruel itd.)
b) to losowo generowana wersja danego obszaru przeznaczona dla poszczególnego gracza lub drużyny X

15. Jak działa orb zwany Gemcutter's Prism?
a) poprawia jakość gemu X
b) zmienia ilość gniazd (slotów) w przedmiocie

16. Jakie wymiary (ile na ile "kratek") ma ekwipunek postaci?
a) 10 na 4
b) 12 na 5 X

17. Karą za śmierć postaci w lidze Hardcore jest:
a) przeniesienie postaci do ligi Default X
b) trwałe wymazanie postaci

18. Trzeci współczynnik defensywny (obok Armour i Energy Shield) to:
a) Dexterity
b) Evasion Rating X
Last edited by misza2909#7153 on Jul 13, 2012, 5:46:50 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type