Polish Community

"
mat wrote:
"
paput wrote:
panowie czy ten zielony gem który mam w łuku nie powinien dodawać mi strzał? tzn nie powinienem wystrzeliwać 2 na raz?

To jest support gem musisz go mieć połączonego z jakimś skill gemem, wtedy zadziała np. jak masz 2 miejsca obojętnie w czym to muszą być połączone i wtedy wkładasz skill i ten support ;)
udało się,a gem iron will z czym moge połączyć? co on daje? "reduced cast speed"
"
paput wrote:
"
mat wrote:
"
paput wrote:
panowie czy ten zielony gem który mam w łuku nie powinien dodawać mi strzał? tzn nie powinienem wystrzeliwać 2 na raz?

To jest support gem musisz go mieć połączonego z jakimś skill gemem, wtedy zadziała np. jak masz 2 miejsca obojętnie w czym to muszą być połączone i wtedy wkładasz skill i ten support ;)
udało się,a gem iron will z czym moge połączyć? co on daje? "reduced cast speed"

Nie powiem ci dokładnie bo nie gram już i nie pamiętam, ale znalazłem na forum ten skill i to jest chyba bonus obrażeń ataku wręcz do spell'ów ;)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy#6108 on Jul 15, 2012, 4:31:36 PM
Witam!
Ma może ktoś zalegający kluczyk? :) już nie mam w co grać, wszystkie (no może 95%) mmo juz zaliczyłem, chciałbym coś nowego :) jak ktoś byłby tak miły i podesłał jeden na mustaffa15(at)gmail.com
Z góry dzięki i pozdrawiam!
"
paput wrote:
"
mat wrote:
"
paput wrote:

Wszystko masz bardzo ładnie opisane przy tym Gem'ie.

"Strength's damage bonus applies to spell damage as well for supported skills."

Bonus do obrażeń gwarantowany ze statystyki Strength jest dodawany do obrażeń magicznych a także do umiejętności magicznych.

Oznacza to tyle, że dana umiejętność magiczna dostaje wzmocnienie do obrażeń takie samo jakie dostałaby umiejętność niemagiczna w związku z posiadanym poziomem Strength.

Ten support gem nadaje się głównie dla Templara idącego w mixed damage lub spell damage oraz dla tanker Witch.

Co się tyczy "Reduced Cast Speed" jest to osłabienie balansujące siłę Iron Will'a. Powoduje to zmniejszenie szybkości z jaką rzucasz umiejętności magiczne.
Last edited by Skelecross#0407 on Jul 16, 2012, 3:22:46 AM
Mógłbym prosić o link do ściągnięcia gry na PM? Nie mam jeszcze beta key'a... wciąż czekam :).
"
Sila wrote:
Mógłbym prosić o link do ściągnięcia gry na PM? Nie mam jeszcze beta key'a... wciąż czekam :).

Pewno o tym nie wiesz i raczej na pewno nie wie o tym ktoś kto ci poda ten link, ale ta czynność jest negatywnie odbierana przez deweloperów. Przy którejś okazji Chris apelował o to, żeby nie ściągać klienta gry w momencie gdy nie ma się dostępu do bety, ponieważ niepotrzebnie obciąża to dodatkowo serwer, nie przynosząc przy tym żadnych praktycznych korzyści.

Zarejestrowałeś się zaledwie 9 dni temu, więc stwierdzenie "wciąż czekam" jest trochę nie na miejscu.
Last edited by Skelecross#0407 on Jul 17, 2012, 6:00:30 PM
chciałem ogłosić, że na naszej stronie path-of-exile.pl dodaliśmy dział rankingi, gdzie znajdziecie wiele ciekawych statystyk dotyczących waszych postaci, jeżeli tylko znajduje się ona w top2000 jakiejś ligi lub brała udział w rushu.

tak dla przykładu wyglądają statystyki dla postaci:
http://path-of-exile.pl/rankingi/gracze/grom/katniss___everdeen.html

a tak dzienne przyrosty doświadczenia z ligi hardcore:
http://path-of-exile.pl/rankingi/hardcore/przyrosty/dzienne/dzisiaj/

mozna tez zobaczyć spis postaci danego gracza, wyniki i statystyki z ostatniego rushu no i oczywiście aktualne zestawienie każdej ligi oraz wiele innych rzeczy

Serdecznie zapraszamy :)
Czekam i czekam, szkoda że nie da się tego obejść, chciałbym zagrać w lepszą grę od diablo 3, bo strasznie się na nowym diabełku zawiodłem. Trochę już czekam i mam nadzieje że długo już mi nie zostało.
Give me the key.
Skelecross dziękuję za zainteresowanie się tematem :), nie miałem pojęcia, że ściąganie bez key'a jest odbierane tak negatywnie, więc raz jeszcze dziękuję za zwrócenie mi uwagi. Napisałeś, że 9 dni to nie jest długo... oczekiwanie strasznie się dłuży, co innego czekać na kogoś lub coś a co innego jest np. mieć wakacje gdzie dzień za dniem ucieka bez kontroli :). Czy w przypadku pytań można tutaj pisać, oczywiście po przeczytaniu PORADNIKA na stronie pl ;).
Pozdrawiam
"
Sila wrote:
Skelecross dziękuję za zainteresowanie się tematem :), nie miałem pojęcia, że ściąganie bez key'a jest odbierane tak negatywnie, więc raz jeszcze dziękuję za zwrócenie mi uwagi. Napisałeś, że 9 dni to nie jest długo... oczekiwanie strasznie się dłuży, co innego czekać na kogoś lub coś a co innego jest np. mieć wakacje gdzie dzień za dniem ucieka bez kontroli :). Czy w przypadku pytań można tutaj pisać, oczywiście po przeczytaniu PORADNIKA na stronie pl ;).
Pozdrawiam

Ty czekasz 9 dni, a ja 2 miesiace :) niektórzy czekają po 2 lata. Trzeba mieć cierpliwość

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info