Polish Community

Cześć wszystkim. Wczoraj się zarejestrowałem z myślą że ta gra będzie lepsza niż Diablo 3, które wcale mnie nie zachęća do wydania tych pieniędzy na nią :D

Mam pytanko do Was, jak zdobyć klucz do bety ? Tylko czekać i ile ? Czy są inne sposoby na przyspieszenie tego ? Wiadomo już kiedy będzie pełna wersja?
"
Niepowaszny wrote:
Mam pytanko do Was, jak zdobyć klucz do bety ? Tylko czekać i ile ? Czy są inne sposoby na przyspieszenie tego ? Wiadomo już kiedy będzie pełna wersja?
Możesz jeszcze się pomodlić. Open Beta ma być w sierpniu a data pełnej wersji zostanie ogłoszona jak zostanie dobrze "oszacowana".
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis#1269 on Jul 9, 2012, 1:37:13 PM
patience...
Chłopaki z GGG chyba zasnęli bo patcha 0.9.11 nie widać ani nie słychać... ;D
to na PW dostaje się wiadomość z kluczykiem czy automatycznie zmieniają status konta na beta member? jeśli jest tak jak w tym drugim rozwiązaniu to szansa na dostanie klucza jest jeszcze bardziej nikła ...

jeśli ktoś ma wolny kluczyk do bety to mogę w zamian dać pilota do PS3 stan idealny !! możliwe jest wystawienie na allegro !! więc pisać na PW
Można gdzieś ściągnąć samego klienta jeszcze przed dostaniem klucza? By uniknąć zbędnego czekania, jak już się klucz dostanie :)
"
evergreen89 wrote:
to na PW dostaje się wiadomość z kluczykiem czy automatycznie zmieniają status konta na beta member? jeśli jest tak jak w tym drugim rozwiązaniu to szansa na dostanie klucza jest jeszcze bardziej nikła

Automatycznie się status konta zmienia i dostajesz tez PM i maila wysłanego przez system. po jakimś czasie (kilku dniach/tygodniach) dostaje się jeszcze klucz dla znajomego.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
"
Sajmonss wrote:
Można gdzieś ściągnąć samego klienta jeszcze przed dostaniem klucza? By uniknąć zbędnego czekania, jak już się klucz dostanie :)

Można, link do klienta podałem na PM.
Last edited by PanczoTenPrawdziwy#6108 on Jul 10, 2012, 2:46:38 PM
"
mat wrote:
"
Sajmonss wrote:

Można, link do klienta podałem na PM.

Dzięki, teraz pozostaje tylko czekać na łut szczęścia ^^
Mógłbyś i mi podrzucić linka :)?
Bardzo możliwe, że wybulę te 10 dolarosów, diablo 3 troszkę mnie zawiodło, chyba nie mnie pierwszego ;P.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info