Polish Community

panowie gdzieś mi uciekło, ile aktów liczy beta?
"
paput wrote:
panowie gdzieś mi uciekło, ile aktów liczy beta?

Zamknięta beta ma 2 akty, 3 akt będzie w Open Becie.
"
Skelecross wrote:
"
misza2909 wrote:
"
mat wrote:
Coś im wolno idzie z tymi patchami :)

Aż tu któregoś dnia, już niedługo...

To tak na poprawę nastroju, bo widzę, że ostatnio atmosfera była tu lekko nerwowa.

Pozdrawiam :)

Ja nie wiem co wam tak do pośpieszania tego. Wolicie 2-3 większe patch'e a potem open betę, czy 20 malutkich wydawanych co 3-4 dni? Dla mnie to, że długo to tworzą to tylko powód do optymizmu. Można mieć nadzieje, że patch będzie napakowany content'em.

Mi za bardzo nie zależy na tej grze, D3 troche się skaszaniło to chce obadać tego bosa co będzie w 0.9.11 ;)
gra się bardzo fajnie, narazie mam 10 lvl Rengerka, tylko ktoś może mi wytłumaczyć do czego służa ORBY? Z tego co rozumiem jeden powinien dodawać własciwości jakieś tam do już zaczarowanych przedmiotów a inny do zwykłych, tylko ni chole..y nie mogę tego użyć
Wie ktoś kiedy wystartuje open beta?
Pytanko chłopaki... Przeszedłem właśnie oba acty po raz pierwszy i zacząłem od nowa na poziomie cruel. Z tego wynika, że za każdym przejściem tych 2 actów poziom wzrasta? I co z itemkami? Wraz ze wzrostem poziomu itemki też lecą lepsze nawet w początkowych lokacjach nie?
"
Kamillos wrote:
Pytanko chłopaki... Przeszedłem właśnie oba acty po raz pierwszy i zacząłem od nowa na poziomie cruel. Z tego wynika, że za każdym przejściem tych 2 actów poziom wzrasta? I co z itemkami? Wraz ze wzrostem poziomu itemki też lecą lepsze nawet w początkowych lokacjach nie?

Tak, to jest mechanizm znany ze wszystkich starszych gier h'n's. Każdy kolejny "poziom" gry to kontynuacja rozgrywki, a co za tym wyższe poziomy przeciwników, wyższe poziomy ekwipunku. Dochodzą do tego ogólne zwiększenia poziomu trudności czyt. większe ilości podrasowanych przeciwników.
Poziom trudności jest prawie w ogóle nie odczuwalny w porównaniu do diablo ;)
ma ktoś wolny kluczyk ?
Śledzę tą grę już od dawna i nie mogę się doczekać :), wygląda bardzo zachęcająco. A piszę bo mam pytanie, ciągle widzę ludzi którzy proszą się o klucze, ma to jakiś sens? Bo już jeden znajomy mi powiedział że poprosił o klucz i dostał, więc jeśli to jest prawda to bardzo bym prosił.
Sup.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info