Polish Community
panowie gdzieś mi uciekło, ile aktów liczy beta?
|
|
" Zamknięta beta ma 2 akty, 3 akt będzie w Open Becie. |
|
" Mi za bardzo nie zależy na tej grze, D3 troche się skaszaniło to chce obadać tego bosa co będzie w 0.9.11 ;) |
|
gra się bardzo fajnie, narazie mam 10 lvl Rengerka, tylko ktoś może mi wytłumaczyć do czego służa ORBY? Z tego co rozumiem jeden powinien dodawać własciwości jakieś tam do już zaczarowanych przedmiotów a inny do zwykłych, tylko ni chole..y nie mogę tego użyć
|
|
Wie ktoś kiedy wystartuje open beta?
|
|
Pytanko chłopaki... Przeszedłem właśnie oba acty po raz pierwszy i zacząłem od nowa na poziomie cruel. Z tego wynika, że za każdym przejściem tych 2 actów poziom wzrasta? I co z itemkami? Wraz ze wzrostem poziomu itemki też lecą lepsze nawet w początkowych lokacjach nie?
|
|
" Tak, to jest mechanizm znany ze wszystkich starszych gier h'n's. Każdy kolejny "poziom" gry to kontynuacja rozgrywki, a co za tym wyższe poziomy przeciwników, wyższe poziomy ekwipunku. Dochodzą do tego ogólne zwiększenia poziomu trudności czyt. większe ilości podrasowanych przeciwników. |
|
Poziom trudności jest prawie w ogóle nie odczuwalny w porównaniu do diablo ;)
|
|
ma ktoś wolny kluczyk ?
|
|
Śledzę tą grę już od dawna i nie mogę się doczekać :), wygląda bardzo zachęcająco. A piszę bo mam pytanie, ciągle widzę ludzi którzy proszą się o klucze, ma to jakiś sens? Bo już jeden znajomy mi powiedział że poprosił o klucz i dostał, więc jeśli to jest prawda to bardzo bym prosił.
Sup.
|
|