Polish Community

Beta member;-) kupiłem i zasysam
@BaddyGo algorytm generowania kluczy jest zawarty w silniku strony do którego mają dostęp tylko pracownicy GGG więc nie można zrobić generatora kluczy. Poza tym jak chcesz to mogę ci załatwić bonus w postaci bana za tego typu posty i wprowadzanie użytkowników w błąd.

@paput ale gdzie kupiłeś, nie masz rangi "wspierającego"
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis#1269 on Jul 3, 2012, 12:35:31 PM
normalnie na stronie Path of Exile za 10 USD
moze dlatego że jeszcze nie zacząłem grać?;(
"
Noktis wrote:

Noktis, nie piekl się. Za najtańszy "zestaw" jest klucz, ale nie ma żadnej rangi.
Last edited by Skelecross#0407 on Jul 3, 2012, 1:18:49 PM
ja byłbym bardzo wdzięczny za kluczyk PoE, mogę w zamian oddać konto do innej gry. Pozdrawiam
"
Skelecross wrote:
"
Noktis wrote:

Noktis, nie piekl się. Za najtańszy "zestaw" jest klucz, ale nie ma żadnej rangi.

No tak zestaw "Supporter" kosztuje $15, w sumie to i dobrze że wykupienie klucza za $10 nie daje żadnej rangi.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
35 zł to nie jest mało jak za betę i darmowa grę w przyszłości, niektórzy wolą ściągnąć grę niż kupić...
Coś im wolno idzie z tymi patchami :)
"
mat wrote:

Aż tu któregoś dnia, już niedługo...

To tak na poprawę nastroju, bo widzę, że ostatnio atmosfera była tu lekko nerwowa.

Pozdrawiam :)
"
misza2909 wrote:
"
mat wrote:

Aż tu któregoś dnia, już niedługo...

To tak na poprawę nastroju, bo widzę, że ostatnio atmosfera była tu lekko nerwowa.

Pozdrawiam :)

Ja nie wiem co wam tak do pośpieszania tego. Wolicie 2-3 większe patch'e a potem open betę, czy 20 malutkich wydawanych co 3-4 dni? Dla mnie to, że długo to tworzą to tylko powód do optymizmu. Można mieć nadzieje, że patch będzie napakowany content'em.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info