Polish Community
Ja rozumiem muszę czekać.Dopiero 3 dzień czekam ale są ludzie którzy czekają pół roku i codziennie wchodzą na stronę a tu lipa... Poje**ny system losowania i tyle
|
|
No ja czekam od marca , a o grze wiedziałem już rok temu , nie ma co ten inviter to mega fail , wysyla zaproszenia do ludzi ktorzy nigdy sie nie logowali , badz logowali sie ostatnio kilka miesiecy temu :] , albo jeszcze do tych ktorzy zalozyli konta kilka dni temu , co to za sprawiedliwosc :]
Last edited by arkosek07#6812 on May 29, 2012, 9:22:48 AM
|
|
Wie ktoś może kiedy zakończy się closed beta i będzie można normalnie grać?? Osobiście widziałem na jakiejś stronie że data premiery to sierpień ale nie wiem czy w to wierzyć ;)
|
|
wierzyc mozesz sobie w boga, dopoki nie bedzie oficjalnej notki na temat open beta nikt nie bedzie mial pewnosci kiedy wyjdzie.
|
|
Mam nadzieje że wyjdzie jak najszybciej bo z tego co widziałem na filmikach to diabelnie dobra gra :). Sam czekam na nią kilka miechów a dopiero niedawno się tu zarejestrowałem, peszek.
Last edited by murabin1#4700 on May 29, 2012, 10:28:59 AM
|
|
Mam nadzieję, że w najbliższym czasie będzie jeszcze jakiś stress weekend, bo wątpię czy załapie się do bety z Timer'a.
|
|
Z timer'a w 98% dostają klucze osoby którym nie zależy na PoE
- Can I ask you for the hand of your daughter?
- What, you do not have your own hand - joked father - I have, but it is already tired. - Replied the candidate seriously. |
|
" Dokładnie kolego ! |
|
Powiem wam ze warto czekać i szukać samemu źródeł pozyskania klucza :) ja zalapałem się na giveaway z pewnej strony.
Gra przypomina diablo 2 jednak jest znacznie urozmaicona i rozbudowana. Zresztą co ja będę mówił w końcu sami sprawdzicie. Jak znajdę jakieś kluczę spróbuje się tym podzielić ;) Last edited by celes15#6585 on May 29, 2012, 12:09:08 PM
|
|
" Dziwne, że mówią to tylko osoby, które w owym czasie nie mają dostępu do bety ;) Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
|
|