Polish Community

Nie no ludzie po co tak ostro, jestem nowy... trochę mi was żal (no ale trochę amatorskie pytanie). A zastanawiałem się czy zapraszają kilka razy bo niektórzy mają po kilka kluczy ale spoko już wiem...
"
ReksonPL wrote:
Ciekawe jakbyś gadał gdybyś nie miał klucza ;).

Nigdy się tego raczej nie dowiem 8) szczególnie, że miałem 2.
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
Szczęściarz :D
Zmiana tematu :D Kim opłaca się grać? To znaczy nie ma jakiejś wyje**nej postaci?? (oby nie było) :P
Shadow troche zadymy robi
( moze dlatego ze na start mu dalem rare itemy ? xD )

a tak na powaznie nie wiem... gram wiedzma na 27 lvl i takiego minionmastera robie to nawet nawet sie gra chociaz z bossem z 1 aktu mialem ciut problem no i jak mi czasem fpsy ladnie spadna i wpadne w ladna grupe dosc szybko gine... eh
"
kamil4175 wrote:
Zmiana tematu :D Kim opłaca się grać? To znaczy nie ma jakiejś wyje**nej postaci?? (oby nie było) :P

jest ogólny balans, zdaje się :D
"
piotrek360 wrote:
"
kamil4175 wrote:

jest ogólny balans, zdaje się :D

Balans? Bardzo ogólny. Myślę, że kształtuje się to etapowo:

Od początku postacie dystansowe mają dużą przewagę, ale z czasem słabną, by pod koniec mieć problemy z przeżyciem.

Wynika to z tego, że dość wcześnie spotkamy przeciwników do których lepiej nie podchodzić i wtedy ataki dystansowe są błogosławieństwem. Później natomiast postacie walczące w zwarciu powoli się aklimatyzują do trudnych warunków, a ich możliwości obronne pozwalają względnie łatwo przeżyć.
Last edited by Skelecross#0407 on May 31, 2012, 8:01:41 AM
"
Vissker wrote:
"
niko7178 wrote:
Z timer'a w 98% dostają klucze osoby którym nie zależy na PoE

Dokładnie kolego !

a inni wola spamowac niz wydac te 10$, chcesz klucz kup sobie , przy okazji pomozesz devsom skoro tak bardzo ci zalezy na grze jak mowisz.
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
"
athcore wrote:
"
Vissker wrote:
"
niko7178 wrote:

Dokładnie kolego !

a inni wola spamowac niz wydac te 10$, chcesz klucz kup sobie , przy okazji pomozesz devsom skoro tak bardzo ci zalezy na grze jak mowisz.

Dobrze powiedziane. Poczekasz na klucz a jeśli nie możesz to go kup.
O hai :D
"
Quantom wrote:
"
athcore wrote:
"
Vissker wrote:

Dokładnie kolego !

A ja wczoraj dostałem dostęp do bety, a zarejestrowałem się w 2 dzień open bety :)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info