Polish Community
Nie no ludzie po co tak ostro, jestem nowy... trochę mi was żal (no ale trochę amatorskie pytanie). A zastanawiałem się czy zapraszają kilka razy bo niektórzy mają po kilka kluczy ale spoko już wiem...
|
|
" Nigdy się tego raczej nie dowiem 8) szczególnie, że miałem 2. Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
|
|
Szczęściarz :D
|
|
Zmiana tematu :D Kim opłaca się grać? To znaczy nie ma jakiejś wyje**nej postaci?? (oby nie było) :P
|
|
Shadow troche zadymy robi
( moze dlatego ze na start mu dalem rare itemy ? xD ) a tak na powaznie nie wiem... gram wiedzma na 27 lvl i takiego minionmastera robie to nawet nawet sie gra chociaz z bossem z 1 aktu mialem ciut problem no i jak mi czasem fpsy ladnie spadna i wpadne w ladna grupe dosc szybko gine... eh |
|
" jest ogólny balans, zdaje się :D |
|
" Balans? Bardzo ogólny. Myślę, że kształtuje się to etapowo: Od początku postacie dystansowe mają dużą przewagę, ale z czasem słabną, by pod koniec mieć problemy z przeżyciem. Wynika to z tego, że dość wcześnie spotkamy przeciwników do których lepiej nie podchodzić i wtedy ataki dystansowe są błogosławieństwem. Później natomiast postacie walczące w zwarciu powoli się aklimatyzują do trudnych warunków, a ich możliwości obronne pozwalają względnie łatwo przeżyć. Last edited by Skelecross#0407 on May 31, 2012, 8:01:41 AM
|
|
" a inni wola spamowac niz wydac te 10$, chcesz klucz kup sobie , przy okazji pomozesz devsom skoro tak bardzo ci zalezy na grze jak mowisz. ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |
|
" Dobrze powiedziane. Poczekasz na klucz a jeśli nie możesz to go kup. O hai :D
|
|
" A ja wczoraj dostałem dostęp do bety, a zarejestrowałem się w 2 dzień open bety :) |
|