Polish Community
Miał ktoś problem z pobraniem clienta ?? Tzn. U mnie staje na 100% i myśli, a po restarcie sciaga 6,37 mb i znowu staje na 100% i to samo i tak w kóło...
nie zauważylem opcji naprawy clienta ;/ |
|
ten system kluczy moze co najmniej doprowadzic do depresji. jesli znajdzie sie jakis mily uzytkownik z wolnym kluczem chetnie przyjme. piszcie na pw. dzieki rodacy !!!!
i got my beta key from Icoblablubb - vielen danke !!!
the first (and only?) 6 linked blue sox on magic armor in beta :P |
|
Mam do oddania dwa klucze do bety, pisać na PW.
|
|
PM wysłany :)
| |
takze wyslalem PW jesli nie kolejny raz za pozno :(
i got my beta key from Icoblablubb - vielen danke !!!
the first (and only?) 6 linked blue sox on magic armor in beta :P |
|
ja już nawet przestałem wierzyć że kiedyś dostane ten klucz do bety jak przez tyle miesięcy nie dostałem
|
|
PW wysłane ale coś mi się widzi, że się spóżniłem:(
|
|
To może mała zmiana tematu - testuje duelista, na dwa miecze.
Mam dylemat czy iść w armor czy evasion czy hybryda. Druga sprawa - czy są zbroje 6 linkowe? Mam 5 socketów najwięcej i nie wszystkie są połączone niestety. Szukam 5 linkowego, z czerwonymi/zielonymi :) Trzecia i ostatnia - przyjmę support gemy - nie chcą dropnąć a sellerzy liczą sobie jakieś chore stawki: knock back, mana leach, itiem rarity, increased critical damage, increased area of effect. Do testów, mogę w zamian dać inne - sporo tego jest. Z aoe (debufów) korzystam z: temporar chains, punishment i elemental weakness. Czy są jeszcze jakieś godne uwagi? A to moja maszynka do zabijania: Unavailable Dla obszarowego mam to: Unavailable Last edited by dawiddk#3645 on Dec 1, 2011, 6:09:07 PM
Some items in this post are currently unavailable.
|
|
Kurde, człowiek robi sobie mały odpoczynek, a tu takie akcje : (
Skorzystam z okazji i gratuluję wszystkim, którzy dostali się do bety! |
|
Hej - ;) swietnje ze tu tyle polakow :) dopiero sie zameldowalem, mam nadzieje ze znajde sie jeszcze przed open beta w grze... to co widzialem podoba mi sie.. przypomina mi pewna gre.. Do Diabla(!) zapomnialem jak sie nazywala ;)
pozdro Cerryn *
* * |
|