Polish Community
Mam konto dluzej jak 3 tych burakow razem wzietych i nie dostlem klucza
|
|
Burakiem jesteś ty. Trzeba umieć się zachować a nie wołać o klucz w każdym temacie.
|
|
Siedzisz na wykladach to siedz i sluchaj bo przez takich mgrow mamy to co mamy w kraju
|
|
Proszę, należy beta key dla mnie?
email: Snake1596@gmail.com Thank you the0d0r for beta key, forever in your debt.
|
|
Panowie, spokój. Każdy w końcu dostanie swój klucz. Lepiej mi powiedzcie co się zmieniło w PoE od półtora miesiąca :)
|
|
Panowie, spokój. Każdy w końcu dostanie swój klucz. Lepiej mi powiedzcie co się zmieniło w PoE od półtora miesiąca :)
|
|
despe087 mamy jak mamy? Byłeś kiedyś na studiach? Wiesz co się dzieje na niektórych wykładach? Zapewne nie, mamy w kraju co mamy przez takich jak ty co siedzą i proszą o klucz bo nie potrafią sobie poradzić w życiu i znaleźć zajęcia. Nie siedzę na każdym temacie i nie proszę o klucz, nie siedzę i nie czatuję, wszedłem, porozmawiałem z DarkSide i udało się. Jestem szczęśliwy a ci skacze gula , że to właśnie nie ty dostałeś i musisz czekać.
Oby tym co piszą to co piszą nie udało się dołączyć do bety :) Oh :) Jeżeli mój brat dostanie klucze , to zapewne jeden będzie do oddania :) |
|
Ukończyłem WSE kierunek informatyka w zarządzaniu fila w Warszawie i Ty będziesz mi mówił jak jest na studiach ?
co do mojego spamu :) to nie twój interes, jestem zbyt zajęty na durne gry w czasie tygodnia, mam czas tylko w ten weekend nie mam zamiaru już odpisywać wiec wypchaj się :) a twój brat niech go sobie w d wsadzi :) Last edited by despe087#2796 on Dec 3, 2011, 8:12:04 AM
|
|
W takim razie po co Ci despe087 taki klucz, żeby zablokować miejsce graczowi, który cierpliwie czeka na swoją kolej? skoro nie masz czasu na takie "durne gry", nie spamuj...
http://pathofexile.com/forum/view-thread/2243 Polish Corner Last edited by millerm#0695 on Dec 3, 2011, 8:49:02 AM
|
|
Dzięki, DarkSideOfMoon za ofiarowany kluczyk. Niesamowitą przyjemność mi tym sprawiłeś :)
Thanks to DarkSideOfMoon, I got a key :)
|
|