Trade servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.

Polish Community

"
athcore wrote:
"
Ugm wrote:
"
honey wrote:
Bardzo chcialabym w to zagrac, ale mam problem z otrzymaniem klucza.

Nie tylko z tym masz problem. Zjeżdżaj stąd.

badz mily dla koreanskich marchewek, w koncu teraz organy to cenna rzecz.

정말 유감
ingame: FeelLuckyPunk standard
ja czekać od marzec
ja od lutego :)

Jak to jest w końcu z tymi kluczami?
Dostaje się jeden dla siebie i jeden dla przyjaciela?
System aktywuje konto i można grać, nie trzeba żadnego klucza. Natomiast może ci zostać przydzielony jeden klucz, który możesz komuś przekazać. Jednak to kiedy dostaniesz ten klucz to wielka niewiadoma, może za tydzień, dwa, miesiąc, nigdy.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Dzieki Noktis
Jak to nie potrzeba klucza?
Trzeba mieć jeden klucz który dostaje się w drodze losowania albo od kogoś kto już gra.
Jak aktywujesz ten klucz to po paru godzinach (u mnie po około 3) dostajesz drugi klucz który możesz przekazać innej osobie.
Chars: Toksyna (63 Witch), Spinka (68 Ranger)
Tylko nie zapominajcie o mnie bo widze, że się tu chętnych na klucze porobiło. Jakby ktoś mnie wybawił od czekania, to będę wdzięczny:)
Jeśli ktoś jest w dyspozycji klucza, to byłbym wdzięczny za pomoc. No rush, just keep going xD
Thanks to DarkSideOfMoon, I got a key :)
"
Marbi wrote:
Jak to nie potrzeba klucza?
Trzeba mieć jeden klucz który dostaje się w drodze losowania albo od kogoś kto już gra.
Jak aktywujesz ten klucz to po paru godzinach (u mnie po około 3) dostajesz drugi klucz który możesz przekazać innej osobie.
Przecież konta są automatycznie dodawane do bety przez system w drodze losowania i nie potrzeba żadnego klucza. Może ty dostałeś od kogoś klucz...
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Witam,
raz jeszcze oficjalnie dziękuję Szalonemu123 za kluczyk. Tym razem dzielę się ja, więc osobie która z niego skorzysta, życzę miłego testowania!!

pozdrawiam

FRTN5-Q3EHY-R9GGN-QR5WP

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info