Polish Community

Faktycznie kilka razy mnie wyrzuciło do okna wyboru postaci, ale poza tym bez problemu.

Jakoś skille magii ognia witch mi nie przypadły do gustu..
Fireball nadal mało efektowny, a firestorm.. niezbyt często trafia cele.

Dlatego też zacząłem rangerką ;)
"
athcore wrote:
ale zes sie naczekal , niektorzy porejestrowali sie rok temu i nadal czekaja a tu 2 dni i placz,

ciesz sie bo teraz timer losuje co 5 minut a nie co 35

:)
no Cieszcie sie ze macie teraz 7x wieksza szanse:P
http://pathofexile.com/forum/view-thread/2243
^^^^^Polish Corner^^^^^
ja na ten klucz czekam juz pół roku i raczej poczekam do open bety .
zna ktos moze wymagania tej gry i wage instalki .
"
kolster wrote:
zna ktos moze wymagania tej gry i wage instalki .

Wymagania normalnie, a waga instalki obecnie to jakieś 3GB +/- - nie pamiętam dokładnie, bo ciągle fixy ściąga.

Mam takie głupie pytanie:

"Mana gained when you deal a killing blow" działa na zasadzie "krwawych" ciosów i ignoruje czary? czy liczy się byle jaki cios w przeciwnika z czegokolwiek?

Last edited by Foxeye#7578 on Nov 15, 2011, 6:23:57 AM
Chodzi o zadanie ciosu który zabija przeciwnika bądź zadaje mu kolosalnego siepa
wtedy jest pobierana mana do twojej puli
Last edited by diabolique#5243 on Nov 15, 2011, 6:37:45 AM
Gdyby ktoś mógłby mnie poratować kluczem, byłbym bardzo zobowiązany; czekam już ponad pół roku na invite, z żadnej puli czy giveaway'u nie udało mi się załapać.
Kurcze na randoma nie ma co liczyc, bo co zagladam to losuja ludzi z ta sama data zapisania sie na forum i ostatnim zalogowaniem, no i ofc liczba postow 0.

Troche lipa, no ale ja juz sie pogodzilem z tym z musze na open bete poczekac ^^
"
alamakota1 wrote:
Gdyby ktoś mógłby mnie poratować kluczem, byłbym bardzo zobowiązany; czekam już ponad pół roku na invite, z żadnej puli czy giveaway'u nie udało mi się załapać.
A skąd mamy wziąć ten klucz? Nie dotarło do was że beta testerzy nie mają kluczy?
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info