Polish Community
Kto pierwszy napiszę PM dostanie klucz.
Klucz dostał Vulsgar, milej gry. Last edited by jurasicman#4980 on Nov 14, 2011, 8:54:14 AM
|
|
Bardzo Ci dziękuję. Dawno czekałem na możliwośc zagrania w te gierke. Pozdrawiam
|
|
Oh, ciut się spóźniłem :P widzę, że marketing tej gry opiera się na założeniu "nie dla każdego".
Pograłbym. | |
Jeśli ktoś ma wolny kluczyk to z chęcią przyjąłbym. Jak wygląda sprawa z wymaganiami gry ? Bo twórcy dość ostrożnie podeszli do tej sprawy i nie podali
|
|
Hmm, jaką możecie ustawić maks. rozdzielczość w PoE? Bo u mnie np. drzewko skilli wygląda na rozpikselowane. Czy rozdzielczość zależy od ustawień ekranu?
Na Team speaku mam nick BozeCosPolske ale wszyscy mają włączone mute speaker i mute microphone. |
|
Witam przyszłych graczy .
|
|
" ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |
|
ja słyszałem ze open beta bedzie w marcu ale mam nadzieje ze to złe informacje .
|
|
Witam, jeżeli ktoś mogłby podac mi beta keya byłbym bardzo wdzięczny, nie moge sie doczekać aż zagram w PoE : )
Pozdrawiam |
|
" Ale przecież nie ma NDA i można pisać tutaj :D ingame: FeelLuckyPunk standard
|