Polish Community

Kto pierwszy napiszę PM dostanie klucz.

Klucz dostał Vulsgar, milej gry.
Last edited by jurasicman#4980 on Nov 14, 2011, 8:54:14 AM
Bardzo Ci dziękuję. Dawno czekałem na możliwośc zagrania w te gierke. Pozdrawiam
Oh, ciut się spóźniłem :P widzę, że marketing tej gry opiera się na założeniu "nie dla każdego".

Pograłbym.
Jeśli ktoś ma wolny kluczyk to z chęcią przyjąłbym. Jak wygląda sprawa z wymaganiami gry ? Bo twórcy dość ostrożnie podeszli do tej sprawy i nie podali
Hmm, jaką możecie ustawić maks. rozdzielczość w PoE? Bo u mnie np. drzewko skilli wygląda na rozpikselowane. Czy rozdzielczość zależy od ustawień ekranu?

Na Team speaku mam nick BozeCosPolske ale wszyscy mają włączone mute speaker i mute microphone.

Witam przyszłych graczy .
"
Ugm wrote:
"
athcore wrote:
tia nowe drzewko wydaje sie jeszcze wieksze od poprzedniego , ale jakos nie za bardzo poukladane jak na moj gust , frenzy pssive skile porozrzucane

odp na forum Noktisa :), jakby nie bylo to jest forum publiczne :)
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
ja słyszałem ze open beta bedzie w marcu ale mam nadzieje ze to złe informacje .
Witam, jeżeli ktoś mogłby podac mi beta keya byłbym bardzo wdzięczny, nie moge sie doczekać aż zagram w PoE : )

Pozdrawiam
"
athcore wrote:
"
athcore wrote:
tia nowe drzewko wydaje sie jeszcze wieksze od poprzedniego , ale jakos nie za bardzo poukladane jak na moj gust , frenzy pssive skile porozrzucane

odp na forum Noktisa :), jakby nie bylo to jest forum publiczne :)

Ale przecież nie ma NDA i można pisać tutaj :D
ingame: FeelLuckyPunk standard

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info