Polish Community

tego to ja nie wiem ale możesz mieć szanse tutaj bo ja robię do oddania http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/12059
ten random jest beznadziejny jak on losuje najlepiej to nic nie robic a moze dostaniemy klucz jak inny robią konta i nawet nie loguja sie długimi miesiacami teraz chociasz losuje co 5 min czyli 288 kont dziennie ale i tak cieszko go dostac ciekawe ile jest zarejestrowanych kont powinien byc licznik zeby wiedziec ile lest chetnych na klucz.
Liczbę kont można sprawdzić w wyszukiwarce, wpisujemy * i zaznaczamy accounts. Na obecna chwile jest ich 154340.

PS.
Dzieki wielkie dla dobroczyńcy. ;]
to troszkę sobie jeszcze poczekamy :) w sumie to już od stycznia , masz jakiś cynk gdzie można znaleźć dobroczyńcę? :D
Thank you lordunholy
duzo tych kont bedzie cieszko to troche nie fer ze inny spedzaja cały dzien na forum i nie dostaja keya a inny od rejerstracji nie wchodza na strone i dostaja tak jak czystam na forum to inni maja juz po pare kluczy .
"
kolster wrote:
duzo tych kont bedzie cieszko to troche nie fer ze inny spedzaja cały dzien na forum i nie dostaja keya a inny od rejerstracji nie wchodza na strone i dostaja tak jak czystam na forum to inni maja juz po pare kluczy .

Spędzanie dnia na forum nie czyni Ciebie lepszym betatesterem, GGG powtarza to jak mantrę a i tak każdy wie lepiej i żali się gdzie może.
ingame: FeelLuckyPunk standard
wiecznie jakies biadolenie ...
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
ja nie spedzam całego dnia na forum podałem taki przykład moze pisze tak z frustracji jezeli ktos to odebrał jako żalenie sie to sorki nie taki był zamiar.
Ja macie jakieś klucze to rozdawajcie...
Jak dostane, tez rozdam.
"
Ugm wrote:

Spędzanie dnia na forum nie czyni Ciebie lepszym betatesterem, GGG powtarza to jak mantrę a i tak każdy wie lepiej i żali się gdzie może.

Może i nie robi z ciebie lepszego betatestera, ale przynajmniej widać, który użytkownik jest aktywny. A ci którzy łaża po forach, przynajmniej pokazują, że się interesują grą. Zreszta o to już tutaj takie spory były, że szkoda do tego wracać ;)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info