Polish Community
ma ktoś może jeszcze key do oddania
Last edited by dargon22wp#3216 on Nov 14, 2011, 5:31:30 AM
|
|
Teraz to się zacznie z tymi invite'ami...
Wczoraj pykaliśmy Akt 1 z diabolique, mam nadzieję że dziś będzie większa ekipa. Dobijać do Merveil i lecim z drugim aktem ;) Ale ciężko się połapać w pasywnym drzewku. I co ciekawe, leci mnóstwo przedmiotów, ale za mało scrollów identyfikacji. Mam 2 strony w stashu wypełnione przedmotami, które muszę zidentyfikować! :P Z Power Chargami się wkopałem, bo na razie jedyną możliwością ich uzyskania jest krytyk melee (pasywna umiejętność), lightning (ale to nie mój build) i jak zginie minion (pasywna umiejętność, nie mój build). Nowe orby: Unavailable Unavailable Unavailable Nowe flaszki: Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Pierwszy spotkan boss z firestormem i myślałem, że padniemy. Ale firestorm w moim wykonaniu już nie jest taki dobry. Zobaczcie różnicę między fireballem a firestormem na tych samych levelach (+1 od przedmiotu jeszcze): Unavailable Aha, a to nowy typ broni, scepter: Unavailable ingame: FeelLuckyPunk standard
Some items in this post are currently unavailable.
| |
tia nowe drzewko wydaje sie jeszcze wieksze od poprzedniego , ale jakos nie za bardzo poukladane jak na moj gust , frenzy pssive skile porozrzucane
======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |
|
Jak tam panowie widzę że się bawicie w najlepsze :D.Ja dalej czekam na klucz i ani widu ani słychu;/
|
|
" Właśnie o to chodziło, żebyś nie mógł w łatwy sposób zebrać wszystkich tematycznych passivów, a "musiał" rozwijać postać w różnych kierunkach. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
ma ktoś może klucz na zbyciu??
|
|
No właśnie, bo masakra :)
Tyle czekania i nic. |
|
Także szukam jakiejś miłej osoby która ma możliwość wysłania zaproszenia. ( xkrejzi@gmail.com ) ;\\
|
|
A grającym teraz przypominam o tymczasowym TSie:
193.17.184.251 któryś z publicznych pokojów (na górze) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Bardzo prosiłbym o kluczyk. Chciałbym wkońcu posmigac w ta gierke.
|
|