Polish Community

ma ktoś może jeszcze key do oddania
Last edited by dargon22wp#3216 on Nov 14, 2011, 5:31:30 AM
Teraz to się zacznie z tymi invite'ami...

Wczoraj pykaliśmy Akt 1 z diabolique, mam nadzieję że dziś będzie większa ekipa. Dobijać do Merveil i lecim z drugim aktem ;)

Ale ciężko się połapać w pasywnym drzewku. I co ciekawe, leci mnóstwo przedmiotów, ale za mało scrollów identyfikacji. Mam 2 strony w stashu wypełnione przedmotami, które muszę zidentyfikować! :P

Z Power Chargami się wkopałem, bo na razie jedyną możliwością ich uzyskania jest krytyk melee (pasywna umiejętność), lightning (ale to nie mój build) i jak zginie minion (pasywna umiejętność, nie mój build).

Nowe orby:
Unavailable
Unavailable
Unavailable

Nowe flaszki:
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable

Pierwszy spotkan boss z firestormem i myślałem, że padniemy. Ale firestorm w moim wykonaniu już nie jest taki dobry. Zobaczcie różnicę między fireballem a firestormem na tych samych levelach (+1 od przedmiotu jeszcze):
Unavailable

Aha, a to nowy typ broni, scepter:
Unavailable
ingame: FeelLuckyPunk standard
Some items in this post are currently unavailable.
tia nowe drzewko wydaje sie jeszcze wieksze od poprzedniego , ale jakos nie za bardzo poukladane jak na moj gust , frenzy pssive skile porozrzucane
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Jak tam panowie widzę że się bawicie w najlepsze :D.Ja dalej czekam na klucz i ani widu ani słychu;/
"
athcore wrote:
tia nowe drzewko wydaje sie jeszcze wieksze od poprzedniego , ale jakos nie za bardzo poukladane jak na moj gust , frenzy pssive skile porozrzucane

Właśnie o to chodziło, żebyś nie mógł w łatwy sposób zebrać wszystkich tematycznych passivów, a "musiał" rozwijać postać w różnych kierunkach.
ma ktoś może klucz na zbyciu??
No właśnie, bo masakra :)

Tyle czekania i nic.
Także szukam jakiejś miłej osoby która ma możliwość wysłania zaproszenia. ( xkrejzi@gmail.com ) ;\\
A grającym teraz przypominam o tymczasowym TSie:

193.17.184.251

któryś z publicznych pokojów (na górze)
Bardzo prosiłbym o kluczyk. Chciałbym wkońcu posmigac w ta gierke.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info