Polish Community

"
athcore wrote:
dotarlem do plazy merciless i w sumie nie bylo takiego szoku jak plaza ruthless po cruelu, spodziewalems ie D-Day^2 a tu raczej plynnie, spokojnie , mobki cos tam probowaly ale tak jakby wlasnie przezywaly kolejny poniedzialek :P

ciekawe czy na 093 beda nowe klucze 'friend ivite'

a na 093 ma nie byc przypadkiem juz open bety?
"
athcore wrote:
dotarlem do plazy merciless i w sumie nie bylo takiego szoku jak plaza ruthless po cruelu, spodziewalems ie D-Day^2 a tu raczej plynnie, spokojnie , mobki cos tam probowaly ale tak jakby wlasnie przezywaly kolejny poniedzialek :P

A grasz teraz?

"
Kartofel wrote:
"
athcore wrote:

Nie, ale zwiększą częstotliwość zaproszeń. Z timera na pewno, to może i z friend invite'ów?
ingame: FeelLuckyPunk standard
"
Ugm wrote:
"
athcore wrote:

A grasz teraz?

"
Kartofel wrote:
"
athcore wrote:

Nie, ale zwiększą częstotliwość zaproszeń. Z timera na pewno, to może i z friend invite'ów?

tylko kiedy dadza ten path i by bylo milo bo teraz siedze w domu na zwolnieniu lekarskim i pykam w d2 na privie
A to moj pierwszy unik znaleziony:)

Unavailable

Orb tez pierwszy raz mi wypadl

Unavailable

Czy ma ktos miecze 1h na lvl 37 z wiekszym dmg niz 40-69?

Some items in this post are currently unavailable.
a co juz jest z PvP na becie ??
Tez się dzisiaj poszczęściłem :D
Unavailable
W sumie nie wiem czy poruszał ktoś ten temat ale czy ktoś ma coś przeciwko temu żeby "Pożyczyć" swoje konto drugiej osobie? Tej która jeszcze nie grała. Ja jestem skłonny użyczyć swoje konto jednej osobie tylko wydaje mi się ze to jest sprzeczne z regulaminem, ale czego się nie robi żeby rodak pograł w tą grę...

Powiem tyle, gra jest fajna ale nie radze grać w nią "ile wlezie" bo i tak będzie reset postaci więc trochę szkoda będzie tego czasu poświęconego na dopieszczenie tej postaci. Wbiłem prawie 45 lvl duelistem przeszedłem wszystkie poziomy i skompletowałem całkiem solidny set. Mimo wszystko już nie expie ponieważ czekam na patch 0.9.3 i zamierzam grac Rangerem.

Jakby ktoś chciał "Pożyczyć" konto do wejścia pathu 0.9.3 jestem otwarty na propozycje, proszę składać CV na PW. Tylko prosił bym bez 13-to latków i żeby to była osoba warta pożyczki.

Stay tuned.
Pożyczanie jest o tyle niezgodne, że jak coś Ci się stanie z kontem, to GGG za to nie odpowiada. Do tego w pełnej wersji mikrotransakcje, baza danych graczy itp - lepiej żeby każdy grał na swoim. Ale w becie? Nikomu nie zaszkodzi. Ja "pożyczam" konto znajomemu, który jeszcze się do bety nie dostał i nikt na tym nie traci ;)
taka pozyczka to kwestia zaufania, GGG refundow nie zrobi, gdyby bylo zabezpieczenie haslem glownym na kasacje postaci, zmiane hasla logowania do gry itd to bym tez komus ' pozyczyl ' oczywiscie wg priorytetow kandydatury do klucza :)
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Zrobiliśmy dziś z Athcorem kilkadziesiąt Brutus runów, ale z dużej skrzyni w zasadzie nic nie poleciało. Już więcej orbów było w beczkach i skrzynkach po drodze ;)

Za to dostałem w prezencie czapkę z niezłymi socketami, którą zamieniłem w coś takiego:
Unavailable

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info