Polish Community
dobry pomysl i nie wszyscy to oszusci ale faktycznie ktos zaufa a potem bedzie placz bo straci konto wiec lepiej ze by to bylo sporadyczne i bardzo zadkie
i po relese wszycy beda mogli juz grac a teraz to mozna tylko sie zapoznac z gra Last edited by Kartofel#7655 on Oct 11, 2011, 2:16:36 AM
|
|
Właśnie wysłałem PW do jednego ze szczęśliwców. Naprawdę gra jest warta uwagi dlatego chcę żeby każdy mógł spróbować sił w niej. Jeżeli osobie której użyczyłem znudzi się "testowanie" myślę że będę w stanie przesyłać konto dalej :).
|
|
Także chętnie bym pograł, jeśli ktoś może to bardzo proszę, jeden dzień nawet, tylko dla testu.
|
|
Ugm niezly helmik:)
|
|
O widze, że troche Polaków tu jest, fajnie.
Ja dzisiaj się dowiedziałem od kumpla o tej grze, nie wiem czy załapie sie na bete, ale byłoby fajnie. Lubie te klimaty, w diablo też się grało. ;) | |
" Na open betę na pewno, a na closed - cóż, będzie trudniej, ale też są szanse :) @tylas: Mógłby mieć trochę lepsze staty, ale obrona niezła ;) ingame: FeelLuckyPunk standard Last edited by Ugm#2754 on Oct 11, 2011, 3:54:36 PM
| |
Ugm
Obrona extra,staty mogly byc troszke lepsze:) |
|
A co z wikipedią co miał robić Notkis? Dalej jest aktualna? W wolnej chwili mógłbym wam pomóc jeżeli macie jeszcze dla mnie miejsce. :P
|
|
Foxeye, wykupił domenę wiki więc do niego się zgłoś. Ja mu w paradę nie będę wchodził z drugim portalem wiki :) Zresztą ja planuje wszystkie dane umieścić na naszej stronie, tylko że na razie jest beta i wszystko się zmienia wraz z nowymi patchami.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
Cześć. Cieszę się, że można tutaj po polsku, bo od czytania obcojęzycznego forum bolały już mnie oczy.
Przyjdzie czas do was dołączę - na dzień dzisiejszy czekam na losowanie, szczęście przyjdzie albo i nie. Byle do wiosny. Podobno z rpg się wyrasta, cóż, mnie to nie dotyczy ;) Trochę martwię się systemem pvp (ten lubię najbardziej) ale zobaczę jak to będzie rozwiązane finalnie ( czy uber koxy będą mocno premiowane). pozdrawiam D. |
|