Polish Community
gram dzięki uprzejmości innego gracza
więc dam mój invite klucz innemu zasady takie : długość oczekiwania na klucz i częstość logowania do konta czekam do środy do 15 godziny |
|
moze ja ale jeszcze nie czekam tak dlugo ale jestem bardzo zainteresowany mam acc od 29 wrzesnia a na forum jestem codziennie
i do tego mam zwolnienie lekarskie do konca tyg i przydalo by mi sie pograc troche pozdro Last edited by Kartofel#7655 on Oct 10, 2011, 5:15:59 AM
|
|
ja od 25 stycznia ;(
magik128 pozdrów kimona :) Last edited by tobot#1972 on Oct 10, 2011, 5:27:26 AM
|
|
Nie wiem czy pw działają, więc mimo małych szans zgłaszam się po klucz :)
Edit: Dobra nieważne tobot czeka od zarąbania, a posta usunąć nie moge :P Cthulhulak in game Last edited by ppawlak2#5105 on Oct 10, 2011, 5:31:45 AM
|
|
hehe to moje szanse sa nikle jak zwykle ale pozdrawiam all
no wlasnie juz moze dac keya tabotowi ale niech pokarze ze go naprawde potrzebuje Last edited by Kartofel#7655 on Oct 10, 2011, 5:34:23 AM
|
|
Tobot czeka od stycznia, wypowiada się od tygodnia... i to nie za często...
Jeśli mogę, i mam nadzieje że się nie pogniewasz jak to zrobię, to polecam ci dać ppawlak2, miejmy nadzieje że on też przekaże dalej invite, a jest osobą która wydaje mi się obecnie najlepszym kandydatem. Pozdrawiam, u mnie teraz troszkę mniej wolnego czasu niż bym chciał :/ ale i tak bywa BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 |
|
cześć :D czy możecie dawać więcej takich zdjęć z opisami itemków jak zrobił to kolega tylas? skoro nie mogę pograć popatrzę chociaż na itemki :(
May The Key Be With You!
|
|
"Chyba ci się obliczenia pomyliły - zarejestrowałeś się w sierpniu[/quote] Masz racje,zarejestrowalem sie w sierpniu ale na gre czekam ponad pol roku:) |
|
piwug tak? Równie dobrze można powiedzieć "Zarejestrowałem się dzisiaj ale na grę czekam już rok". Twoje słowa nie są przekonywujące.
"Jeszcze jest Wilu, czyli bojownik biorący udział w każdym konkursie :-) http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
a ja? xD!!!
May The Key Be With You!
|
|