Polish Community

"
athcore wrote:
no ale nie jestem pro(bez zycia) wiec takie rzeczy moga sie zdarzac, do kompa siadam jak lubie a nie dlatego ze to jedyna rzecz ktora moge robic :)
Do takich ludzi nie powinny trafiać klucze! :>
Wielkie dzięki dla barakudy za klucz :)

In exile, I have tried to profit by the past and prepare for the future.
"
ntrz wrote:
"
athcore wrote:
no ale nie jestem pro(bez zycia) wiec takie rzeczy moga sie zdarzac, do kompa siadam jak lubie a nie dlatego ze to jedyna rzecz ktora moge robic :)

Czyżby? Zobacz ilość postaci Athcore'a i nie pisz więcej głupot, nawet jeśli to miał być żart.
ingame: FeelLuckyPunk standard
nie obrazam sie Ugm bo niby za co :) wszystko jest dla ludzi, mlode pokolenie trzeba uczyc ze komp to narzedzie nie zycie , jeszcze o tym zapomna i nie rozmnoza sie bo nie beda wiedzieli jak i kto bedzie tyral na nasze emerytury :D
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Last edited by athcore#3334 on Oct 2, 2011, 7:11:35 PM
Spoiler
"
Ugm wrote:
"
ntrz wrote:
"
athcore wrote:

Czyżby? Zobacz ilość postaci Athcore'a i nie pisz więcej głupot, nawet jeśli to miał być żart.
athcore w przeciwieństwie do Ciebie ma poczucie humoru i wątpię, żeby potraktował post jako napastliwy, bo taki w istocie nie jest. Dlatego proponuję nie psuć życzliwej atmosfery, która do Twojej wypowiedzi tu panowała.

Spokojnej nocy

"
athcore wrote:
mlode pokolenie trzeba uczyc ze komp to narzedzie nie zycie
hehe średnia wieku przeciętnego gracza (teraz nie przypomnę sobie w jakich badaniach) to 36 lat. Co prawda nie wiem ile masz wiosen, ale siebie do "młodego pokolenia" bym nie zaliczył.

athcore byłbyś tak miły i rzucił mi paroma informacjami? Nie mam możliwości samemu zagrać, więc muszę obejść się ich smakiem. Którą klasą według ciebie najlepiej się gra i dlaczego?

Last edited by ntrz#7353 on Oct 2, 2011, 7:18:05 PM
obecnie kazda jest dobra, jak widac mam ich kilka i kazda lubie , w sumie to nie tyle klasy co archetypy bo drzewko skili pasywnych jest ogromne , wiec i z marudera mozna zrobic czarownika a z wiedzmy ochroniare, kazdy archetyp ma sciezke drzewka z ktorego czerpie wiecej a z innych mniej np:
maruder to archetyp wojownika zbudowany glownie na sile i wybierajac skila z sily otrzymuje jej 8 , wiedzma czy ranger za tego samego skila dostanie 4 a duelista 6, oczywiscie kazdy wybrany pasywny skill daje tez premie do inta i dexa,

a ilosc skilow pasywnych jest calkiem spory i mozna "uszyc" za kazdym razem unikalna postac, z reszta mam dosyc niestandardowe buildy na tle ogolnie przyjetych.

oczywiscie to CB , wiele jeszcze ulegnie zmianie , wkrotce na becie zawita pacz 0.9.3, a obecne postaci odejda do "legacy" lamusa

i przeczytaj caly ten temat i zrozumiesz Ugma, moze troche niesprawiedliwe ale po hordzie plxploxow gimmekey chyba raczej z nas jzu nie ma pozytywnego nastawienia do nowoprzybylych i kazdy jest traktowany jak troll,

jak Noktis napisal aktywnych bet jest kilku i nasze klucze juz wyszly,
sam jestem w becie dzieki Ugmowi, a swoj klucz dalem Bigowi, Big podal dalej,
niby nowe klucze sa wysylane seriami ale jakos poza jednym 'friend invite' wiecej nie widzialem, co chwila sa jakies konkursy na necie ( nie tylko na tym forum) wiec poki co to tylko mozna zyczyc powodzenia w polowaniu, albo mozna pojsc krok dalej i kreatywnie sprobowac zdobyc klucz, devsi czytaja to forum ( anglojezyczna czesc)
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Last edited by athcore#3334 on Oct 3, 2011, 1:43:37 AM
"
athcore wrote:

jak Noktis napisal aktywnych bet jest kilku i nasze klucze juz wyszly,

Tak patrzac to tu najbardziej aktywnych jest moze z 6-8 beta testerow ;-)
No i racja, invite'y rozdane.

Co do postaci to mam witch i maraudera.
Zawsze wolalem grac "barbarianem" ale tutaj zaczynam lubic czarownice. No i tak jak athcore napisal. Mozliwosc rozwoju pasywow jest tu taka, ze mozna latac niezle napakowanym barbazynca czarodziejem ;) Nawet zostajac w rozwoju passiv skilli typowym "miesniakiem" sa jeszcze gemy ktore nadal daja mozliwosc korzystania z kilku niezlych czarow.
Zhar, Class:Marauder, League:Default
"
ntrz wrote:
hehe średnia wieku przeciętnego gracza (teraz nie przypomnę sobie w jakich badaniach) to 36 lat. Co prawda nie wiem ile masz wiosen, ale siebie do "młodego pokolenia" bym nie zaliczył.

athcore byłbyś tak miły i rzucił mi paroma informacjami? Nie mam możliwości samemu zagrać, więc muszę obejść się ich smakiem. Którą klasą według ciebie najlepiej się gra i dlaczego?

Nie wiem czy nie można ciebie doliczyć, jak czytam u ludzi "wiosen" to sprowadzam ich do wieku 16 lat, bo jak tyle sam miałem to myślałem że taki zwrot jest fajny... tak więc ja i tak zrobię swoje i podejdę do ciebie jak do 16latka.

ponownie nie było mnie weekend a tu tona spamu :/ eh.... piszę do chris'a bo się nie odezwał, więc trzeba mu się przypomnieć

Co do weekendu, mogę sobie wywnioskować że rodzice ci dają pograć weekendowo, inaczej jak my tutaj stwierdziłbyś że weekend jest dla odpoczynku... a nie siedzenia przed monitorem i patrzenia jak w p... szpak :D

Postaci... każda jest bardzo silna, jeśli wiesz co chcesz z nią zrobić, masz wizje i potrafisz wykorzystać to co stworzyłeś. Tu patrz... "nawet zwiadowca może biegać z Cold snap i tłuc moby"

TYLAS! :D Zapraszamy na Ts'a :D ostatnio w 3 z UGM i Athcore rąbaliśmy ruthless :D, miło i całkiem inaczej się gra z kimś (ale już to powtarzałem wielokrotnie) a im nas więcej tym lepiej :D
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar#6479 on Oct 3, 2011, 4:13:17 AM
Kolejne 3 konkursy przegrane. Szkoda, coś mi nie idzie. Żeby z ok. 10-ciu contestów mieć aż takiego pecha? Mam nadzieję, że w końcu szczęście mnie odwiedzi w 11. próbie zdobycia klucza :D .
Last edited by Wilu666#0470 on Oct 3, 2011, 9:35:38 AM
Ja to chyba nigdy nie zdobędę klucza, szukam na każdym forum, biorę udziały w konkursach i nic.
"
athcore wrote:
[...]drzewko skili pasywnych jest ogromne , wiec i z marudera mozna zrobic czarownika a z wiedzmy ochroniare[...]

Spoiler
i przeczytaj caly ten temat i zrozumiesz Ugma

[...]co chwila sa jakies konkursy na necie
Bardzo mnie cieszy ta wiadomość. Troszeczkę obawiam się jeszcze, że sporo z tych skilli tak naprawdę wygląda podobnie.

Spoiler
Parę stron wstecz przeczytałem szukając informacji o grze, ale do przeczytania całego parusetstronicowego wątku nie miałbym cierpliwości. Takie traktowanie z góry nie jest trochę niesprawiedliwe, jest bardzo nie fair. Gdyby ktoś miał prawo do obrażenia się przy okazji naszej konwersacji, byłbym to ja, z powodu domniemania, iż jestem nolifem.

W czymś tam już brałem udział. Zobaczymy jak mi pójdzie. Gdy pierwszy raz dowiedziałem się o becie przy okazji seansu rozgrywki VonZaya na YT, nie spodziewałem się, że tak trudno będzie zdobyć klucz.

Mam jeszcze jedno pytanie athcore. Macie jakiś aktywny wpływ na kształtowanie się gry? Pomysły testerów trafiają do twórców?

Spoiler
Nie rozumiem dlaczego traktujesz mnie obcesowo. Może mierzysz swoją miarką... nieważne. :End of off topic". Nie zamierzam kontynuować dyskusji, która do niczego nie prowadzi.

"
jurasicman wrote:
Ja to chyba nigdy nie zdobędę klucza, szukam na każdym forum, biorę udziały w konkursach i nic.
Nie łam się. Zagrasz sobie za to w wersję RTM jak wyjdzie ;)

Last edited by ntrz#7353 on Oct 3, 2011, 10:29:11 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info