Polish Community

"
simoneen wrote:

nie wypada mi sie z Toba nie zgodzic, ale uwierz mi dla wielu wykrztalcenie idzie w parze z IQ...rzeklbym leb w leb;)

tia szczegolnie dla tych z mgr tudziez doktoratem ze spiewu i tanca pod krzakiem,
tak czy siak wyksztalcenie w Polsce nijak sie nie przeklada na stawki
wiec w sumie co za roznica kto siedzi za biurkiem wazne ze mgr
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Poprzynudzam trochę.

Na klucz czekam 3 tygodnie. Nie jest to długo, ale jak się co pół godziny zerka na stronę, to tak to się odczuwa :) No ale chodzi o to, że za niecałe dwa tygodnie zaczyna się semestr a z nim kończy się na 3 miesiące moje życie prywatne, więc baaaardzo będę wdzięczny za zaproszenie do bety. Dziękuję za uwagę :)

Pozdrawiam
@up:

A kto by chciał oddać klucz, który będzie zmarnowany już za niecałe 2 tygodnie?
ingame: FeelLuckyPunk standard
Nie będzie zmarnowany! Zostanie przekazany kolejnemu szczęśliwcowi. Tzn. oddam komuś konto. Tzn. oddałbym, bo mimo że proszę o klucz, to wątpię, że dostanę :( I pewnie przyjdzie mi zagrać dopiero wiosną, jeśli nie dopiero latem...
Nie trac wiary. Byc moze Ci sie poszczesci.
"
fijau wrote:
Poprzynudzam trochę.

Na klucz czekam 3 tygodnie. Nie jest to długo, ale jak się co pół godziny zerka na stronę, to tak to się odczuwa :) No ale chodzi o to, że za niecałe dwa tygodnie zaczyna się semestr a z nim kończy się na 3 miesiące moje życie prywatne, więc baaaardzo będę wdzięczny za zaproszenie do bety. Dziękuję za uwagę :)

Pozdrawiam

oswiadczasz ze za 2 tygodnie konczy ci sie zycie i chcesz klucz?
btw im mniej czlowiek ma czasu tym bardziej jest zorganizowany i lepiej go wykorzystuje ,
swoja droga od kiedy to ktos zaczyna dziobac z poczatkiem semestru?
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Hej,

Może ktoś by założył Polish Corner na forum bety? Tylko że pasowałoby do Chrisa napisać w tej sprawie cy się zgodzi. Wtedy byśmy się tam przenieśli a trolle i spamerzy nie mieliby tam dostępu.

BigStar, ty chyba często z Chrisem gadasz :P
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Witam Wszystkich!!!

Ciekawe ile mi przyjdzie czekac na klucz,bo gra zapowiada sie ciekawie.I czy to prawda ze pisanie postow zwieksza szanse w losowaniu??
"
athcore wrote:

oswiadczasz ze za 2 tygodnie konczy ci sie zycie i chcesz klucz?
btw im mniej czlowiek ma czasu tym bardziej jest zorganizowany i lepiej go wykorzystuje ,
swoja droga od kiedy to ktos zaczyna dziobac z poczatkiem semestru?

Za dwa tygodnie nie będę już miał czasu na granie. Nie wiem o jakie "dziobanie" Ci chodzi.
"
Noktis wrote:
Wtedy byśmy się tam przenieśli a trolle i spamerzy nie mieliby tam dostępu.

Ach, to pewnie ja tym spamerem jestem, tak?
Czekam na odpowiedź w sprawie sub forum,jeśli nie da mi jej do piątku, to sam się upomnę :), jeśli mi napisze, i nie przejdzie, to wtedy poproszę o możliwość wątku w beta części.

Pozdrawiam

Dziobanie--> zwrot oznaczający nadmierną naukę, kucie, zakuwanie itd

Spamerem jest każdy, kto powiela pytania, bo nie chce mu się czytać, tudzież nie potrafi poprawnie pisać, swój pierwszy post i przygodę na forum rozpoczyna od "plz key". Nie pisze z sensem, czy treści dotyczące gry, powiela swoje wypowiedzi... hm... możliwe że o czymś zapomniałem

Romanos... nie, nie zwiększa, więc sobie można darować... z licznika wygląda nawet na to że częściej dostają konta nieaktywne niż te aktywne, tak więc...jeśli masz zamiar spamować aby mieć większą szanse, to sobie daruj... i tak nic nie da

fijau i nie wierze żebyś oddał konto po 2 tyg, proszę cię... takie bajki to mi mama opowiadała jak byłem mały i miałem bujne kręcone włosy...

Chyba wszystko w temacie
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar#6479 on Sep 29, 2011, 4:58:20 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info