Polish Community

"
ppawlak2 wrote:
Wiesz... to forum zrzesza nieco więcej użytkowników niż polskie community, w którym jedynymi w miarę aktywnymi użytkownikami są beta testerzy. Uznałem, że skoro macie swój dział, a w nim temat z propozycjami to nie ma sensu zakładać kolejnego, a że nie jestem betatesterem nie mogę w tamtym temacie pisać, więc napisałem tutaj. Co do drugiej części wypowiedzi mimo usilnych prób nie mogłem zrozumieć o co w zasadzie chodzi ( w skrócie osoba, która zadaje pytania jest "be" ). W żadnym wypadku nie próbuje Ci dopiec lecz to co napisałeś jest napisane (bla bla bla masło maślane) strasznie chaotycznym językiem.

Tylko ograniczeni utrzymują porządek... prawdziwi geniusze panują nad chaosem :)

Nie, to nie jest tak że zadając pytania jesteś "be", tylko nie uważam tego za sposób by otrzymać klucz, już lepiej by odpowiadać na pytania(tak nawet bez beta klucza), jest tyle materiału na YT, iż można spokojnie się dowiedzieć i odpowiedzieć sobie na pytania :) te podstawowe, oraz wywnioskować niektóre odpowiedzi (ewentualnie się w nich utwierdzić wysuwając swoją teorie,niż zadając pytanie)

To forum ma więcej użytkowników? Tak? może więcej spamu... bo użytkownicy z tego forum (liczący się) również uczestniczą w wypowiadaniu się na forum Noktis'a :)

I każda wypowiedź, z pomysłem, jest lepsza niż żadna! Trochę mnie twój sposób myślenia zraża (i tutaj ja ciebie również nie chce urazić) bo to taki sposób ala "nie mam klucza więc się nie będę wypowiadał"...

Jeśli byś komuś odpowiadał na pytania i dodawał "nie mam klucza więc poczekaj na wypowiedź jakiegoś beta, ale na 90% odpowiedź jest prawidłowa" to bym to zrozumiał, ale nie na zasadzie "nie mam klucza, nie jestem beta testerem, więc nie będę zakładał tematu"
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Hola Hola, chyba z kimś mnie mylisz :) Myślę, że w temacie PoE mam sporą wiedzę i staram się z nią dzielić (patrz moje posty w profilu użytkownika)

Edit: Głównie chodziło mi o to, że nie ma potrzeby zakładania nowego tematu na polish community, gdyż jest już taki jeden, a wyszły obustronne nieporozumienia zajmujące z 2 strony tego tematu :)
Cthulhulak in game
Last edited by ppawlak2#5105 on Sep 29, 2011, 6:53:03 AM
spojrzałem na pierwszy Plz key, i jakoś dalej się nie zagłębiałem, co prawda teraz to zrobiłem, :) ale i tak powtarzasz pytania, oczywiście są osoby piszące gorsze bzdury :)

ale nie róbmy offtopic, i tak niemalże się już tu nie wypowiadam, i nie zamierzam tego zmieniać.
Created on 06.09.2010
Plz key było to pierwsze co zrobiłem po zalogowaniu się tutaj, przyznaje, później trafiłem na ten temat i przeczytałem, że takie zachowanie nie jest pochwalane więc nie drążyłem tego dalej tylko starałem się i dalej staram w inny sposób na invite keya zapracować. Co do pytań zadawałem je głównie w momentach kiedy temat zaczął podążać w stronę offtopu, lub w momentach przestoju, żeby ożywić nieco rozmowę. Jakby nikt nie zadawał pytań to by nie było komu na nie odpowiadać prawda ? :)
Dobra to takie sprostowanie sprostowania, przykro mi, że zostałem odebrany w taki sposób.
Cthulhulak in game
nie miej mi tego za złe, ostatnio każdy tutaj(niemalże) tylko nerwy psuje, i już większość nas(sprzed czasu invite) jest tak nastawiona do nowych, zobacz jaki mieliśmy stosunek wcześniej, gdy tyle pieprzonych dzieci neo się nie zwaliło, każdy witał nowego z otwartymi rękoma... a teraz, przez ten cały spam, z góry zakładamy najgorsze... możliwe że źle zrozumiałem twoją wypowiedź, ale zobaczysz że po tym poście, kolejne będą typu "plzzzz key" i będzie ich z 5 sztuk, a te osoby które otrzymały key przez żebranie przestały pisać, bo chciały tylko pograć... nie chcę świata naprawiać, ale poczekaj, posiedź... (i tego ci życzę) otrzymaj key, a zobaczysz jak ludzie irytują :/

Nikt z beta testerów niema się za lepszego od innych, a dzieci neo z góry tak zakładają, piszą bzdety, a później mają nam za złe że im odpowiemy tak a nie inaczej...

Zapraszam serdecznie na naszego TS'a :) którego mamy dzięki mmalyska, nie jest nas wielu, ale jeśli trafisz, to zobaczysz że nie gryziemy :) (a i na pewno zwiększy to szanse na klucz, bo miło testować i gadać sobie o za przeproszeniem "dupie maryny" :D )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar#6479 on Sep 29, 2011, 7:29:16 AM
Proszę o adres TS'a i inne potrzebne do tego kody, numerki itp. ;)
Dawno tu nie zaglądałem :) Żadnych kodów, żadnych numerków. Tylko klient TS3, ip serwera to ts.spwc.pl!
"
suppagame wrote:
Dawno tu nie zaglądałem :) Żadnych kodów, żadnych numerków. Tylko klient TS3, ip serwera to ts.spwc.pl!

A nie zniknął ostatnio pokój PoE?
ingame: FeelLuckyPunk standard
Ugm, nie, jest, ale zobacz na forum noktisa, my z athcorem sie przenosimy na tego tsa od mmalyska :)
Created on 06.09.2010
zjem donalda tuska za beta key

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info