Polish Community

"
Avientar wrote:
4 posty z prośbą o klucz pod rząd?
Ludzie nie dostaniecie kluczy za coś takiego.

A nuż będą losować numer posta, lepiej mieć obstawione sąsiadujące ;)
Mam pytanie. Jeśli dostanę się do bety z losowania na głównej, to od razu dostaje możliwość zaproszenia kogoś? Czy nie zawsze?
"
Ugm wrote:
Oficjalna najświeższa odpowiedź to "soon".

No to właśnie liczyłem, że ktoś ma jakieś kontakty i wiadomości nieoficjalne :)
"
Ugm wrote:
Zgadzam się! Tylko dwa błędy interpunkcyjne ;>
Wciąż ćwiczę.
"
Kinect wrote:
Mam pytanie. Jeśli dostanę się do bety z losowania na głównej, to od razu dostaje możliwość zaproszenia kogoś? Czy nie zawsze?

nie, dodatkowy klucz jest chyba tak samo losowany jak i zaproszenia do bety. Ja miesiac na swoj invite czekalem.
Zhar, Class:Marauder, League:Default
Ja myślałem, że pogram sobie w bete na wakacjach a tu nic. Nie mam zupełnie szczęścia w losowaniach - zostaje mi czekać do otwartych testów.
"
siema87 wrote:
Jako, że to "Polish Corner" to twój post powinien wyglądać:
Zrób myk chociaż na jeden slownik ortograficzny zanim usiądziesz do kompa.

Jak już zwracasz uwagę komuś to przynajmniej sam pisz poprawnie.

Pozdrawiam

pisanie bez polskich fontow to nie robienie bykow typu lud zamiast lut , nie wypominam nikomu braku polskich fontow , polonista nie jestem ale w erze googla i wtyczek slownikowych to juz smierdzace lenistwo^2 wbijac byki na forach

mam kumpla poloniste razem uczylismy sie w podstawowce , mial powazna wade wymowy wtedy i problemy z ortografia , ale zawzial sie, a nie wymigal zoltymi papierami z dopisem DYS, no chyba ze ktos ma dysfunkcje inteligencji i 3 szare komorki pracuja dopiero po elektrowstrzasach ;
takie dys to to samo co wpierdzielac 12k kalorii dziennie i tlumaczyc sie ze 200 kilo wagi to wynik problemow z tarczyca
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Jestem w stanie uwierzyć w dysortografię, ale i tak nie uznaję jej za wymówkę. Mam znajomą, która ponoć ma tę chorobę, ale błędy robi tylko jak coś musi napisać na szybko. Przed wysłaniem każdej wiadomości upewnia się, że jest tam wszystko poprawnie. Co nie jest teraz trudne, kiedy prawie każda przeglądarka podkreśla błędy.
"
Osiem wrote:
prawie każda przeglądarka podkreśla błędy.

Wież, morze i podkreśla, ale ciemny lód nie powinien miedź wymówki przed włączeniem myślenia, a bez tego ani róż. Inaczej błędów w brud. O.

Zero błędów? Zero.
ingame: FeelLuckyPunk standard
Dajcie mi invite bo nie wyrobie!
Niestety nie wygrałem klucza w konkursie na najlepszą sygnaturę. Cóż, pozostaje tylko pogratulować zwycięzcy. W temacie widać wypowiedział się Polak (Nick rozpierdalator x_X). Myślę, że dostanie bana w ciągu 1 dnia? Trochę go chyba poniosło. Ciekawe czy to ktoś z biorących udział w konkursie czy ktoś całkiem przypadkowy.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info