Polish Community

"
athcore wrote:
"
SerniczeQ wrote:
Witam , wszystkich
powiedzcie mi jak dlugo od waszej rejestracji dostaliscie klucz (statystycznie oczywiscie)
No i czy robiliscie myk na wiele kont, co zwieksza szanse wylosowania czy poprostu czekaliscie na łud szczescia? ;xd

Pozdrawiam,
Patryk.

zrob myk chociaz na jeden slownik ort zanim usiadziesz do kompa :>

kolejny polonista ...
"
okiheh wrote:
"
athcore wrote:
"
SerniczeQ wrote:
Witam , wszystkich
powiedzcie mi jak dlugo od waszej rejestracji dostaliscie klucz (statystycznie oczywiscie)
No i czy robiliscie myk na wiele kont, co zwieksza szanse wylosowania czy poprostu czekaliscie na łud szczescia? ;xd

Pozdrawiam,
Patryk.

zrob myk chociaz na jeden slownik ort zanim usiadziesz do kompa :>

kolejny polonista ...

Chciałbym tylko zwrócić uwagę, że to Polish Corner :P
ingame: FeelLuckyPunk standard
Ej ludzie jakie wrażenia z gry po dodaniu wersji 0.9.2
Jako, że to "Polish Corner" to twój post powinien wyglądać:
Zrób myk chociaż na jeden slownik ortograficzny zanim usiądziesz do kompa.

Jak już zwracasz uwagę komuś to przynajmniej sam pisz poprawnie.

Pozdrawiam
"
magik128 wrote:
Ej ludzie jakie wrażenia z gry po dodaniu wersji 0.9.2

Ale 0.9.2 jest od kilku tygodni...
To głównie poprawione błędy, stabilniejsza gra i większa optymalizacja. Przy 0.9.3 dopiero będą zmiany!
dzieki za zwrócenie uwagi, ale pisalem na szybko.
poradze sobie jednak bez słownika, piszac tutaj juz zwracajac uwage na detale . Nie zdawalem sobie sprawy ze tutaj sami "polonisci" z Miodkiem trzymający sztame.
Skoro tyle ludzi nie czyta książek czy nawet gazet i jedyny kontakt ze słowem pisanym mają na stronach internetowych to jeśli akceptowane będzie pisanie w sposób byle jaki - nasz język zupełnie upadnie. A jako, że język określa w znacznym stopniu sposób myślenia człowieka - całe nasze życie będzie byle jakie. To tak ode mnie.

A wracając do tematu właściwego - ktoś wie, kiedy ten nowy patch wejdzie w życie? Bo nie chce mi się grać wiedząc, że postać może w każdej chwili przepaść (wolę być na to przygotowany).
Czy wiadomo ile jest zarejestrowanych kont oraz ilu jest na chwilę obecną beta testerów?
http://pathofexile.com/forum/view-thread/2243
^^^^^Polish Corner^^^^^
"
Osiem wrote:
Skoro tyle ludzi nie czyta książek czy nawet gazet i jedyny kontakt ze słowem pisanym mają na stronach internetowych to jeśli akceptowane będzie pisanie w sposób byle jaki - nasz język zupełnie upadnie. A jako, że język określa w znacznym stopniu sposób myślenia człowieka - całe nasze życie będzie byle jakie. To tak ode mnie.

A wracając do tematu właściwego - ktoś wie, kiedy ten nowy patch wejdzie w życie? Bo nie chce mi się grać wiedząc, że postać może w każdej chwili przepaść (wolę być na to przygotowany).

Wstępnie było mówione koniec września, więc jeśli nic się nie zmieniło powinien być na dniach.
Cthulhulak in game
"
Osiem wrote:

Zgadzam się! Tylko dwa błędy interpunkcyjne ;>

"
Osiem wrote:

A od czego masz forum bety? Temat przewala się co jakiś czas, ostatnio znowu nasilenie. Oficjalna najświeższa odpowiedź to "soon". Ale wcześniej Chris mówił, że pod koniec tego tygodnia powinien wejść na alpha realm, a na początku przyszłego na nasz.

Postać nie przepadnie, spokojna głowa. Powstanie liga Legacy, ale o tym też już w kilku miejscach (włącznie z naszym cornerem!) było :)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info