Polish Community

"
Gargus wrote:
ile niebieskich skilli ma wiedźma?

Tyle co każda inna postać.
http://www.pathofexile.com/skills/intelligence

+ nowe 3 "czyste" i kolejne 3 "łączone"

"
losdamianos wrote:
ciekaw jestem czy przy przejsciu z closed na open bete bedzie reset postaci

Będzie.

"
pistolet wrote:
A to drzewko pasywnych skilli jest takie samo dla każdej postaci? I czy skille z gemów może każda klasa używać?

Takie samo. Każda.

Ad. 1 - Kolejny patch 0.9.3 prawdopodobnie narobi dużych zmian w pasywnym drzewku, a na pewno mocno zmieni balans. Poczekajmy 2 tygodnie.

Ad. 2 - Trzeba spełniać wymagania, co dla pewnych postaci czyni niektóre skille nieużywalnymi albo używalnymi tylko na niskich poziomach. I czasem chodzi o skille całkiem przydatne. No ale trudno, nie można mieć wszystkiego ;)
ingame: FeelLuckyPunk standard
english please
"
emailform wrote:
english please

Man it's polish corner and we use polish here, so sorry we won't :)
Last edited by gajak#7968 on Sep 12, 2011, 10:23:20 AM
gajak, nie ma sensu odpowiadać na zaczepki tych trolli.

"
Ad. 1 - Kolejny patch 0.9.3 prawdopodobnie narobi dużych zmian w pasywnym drzewku, a na pewno mocno zmieni balans. Poczekajmy 2 tygodnie.
To co wprowadzi nowy patch będziemy wiedzieć po jego wydaniu. Każdy patch zmienia balans i chyba będzie nas czekać jeszcze sporo patchy ingerujących w balans gry. Nie zapominajmy że dochodzi jeszcze dodatkowy akt i postać, które również należy zbalansować.

Ps.
Miał być jakiś TS czy coś? :D
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis#1269 on Sep 12, 2011, 10:59:43 AM
A świat jest otwarty? Tzn widać graczy jak expią czy tylko w mieście?
"
Noktis wrote:
"
To co wprowadzi nowy patch będziemy wiedzieć po jego wydaniu. Każdy patch zmienia balans i chyba będzie nas czekać jeszcze sporo patchy ingerujących w balans gry.

Nie mogę wklejać wypowiedzi Chrisa z forum bety, ani linkować do postów, więc poszukaj sobie w temacie odczuć co do 0.9.1 i planu na 0.9.2. Od jakiegoś czasu przy różnych okazjach powtarzał, że 0.9.3 wprowadzi OGROMNE zmiany w balansie gry. 0.9.2 wprowadził niewielkie poza nowym typem skillów.
ingame: FeelLuckyPunk standard
"
pistolet wrote:
A świat jest otwarty? Tzn widać graczy jak expią czy tylko w mieście?

Tylko w mieście.
Właśnie zauważyłem ze nowe kamienie można również dostać z questów ;)

Ja osobiscie z questa wiązłem
Unavailable
, a
Unavailable
gdzieś mi wyleciał po drodze, na resztę trzeba zapolować :D
Last edited by gajak#7968 on Sep 12, 2011, 11:18:15 AM
Some items in this post are currently unavailable.
właśnie odebrałem zaległe nagrody, wrzucam skille dla rengera (nowe)
Unavailable
Unavailable
Unavailable
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Some items in this post are currently unavailable.
Dzieki Trsi :) Wreszcie cos pozytywnego w zyciu;)
hihi
a co do tego kolejnego patcha to nie powinno byc tak ze najpierw testuja na alfie a potem wrzucaja na wieksza grupe z bety??..Pytam bo poprzednia gierka w ktora gralem tez byla w fazie(nadal jest) testow i tam stosowali taki w miare sympatyczny system ...
a gra sie ciuuuuuugnieeeeeee
-Edeeek!!!!!
--Coooo!!!
-Daj klucz!!!
-- Francuski????
-Nieee Do PoE!!!!! Jełopie!!

Nie trzeba juz mam;) to lec po flaszke bo mie suszy..

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info