Polish Community
" Tyle co każda inna postać. http://www.pathofexile.com/skills/intelligence + nowe 3 "czyste" i kolejne 3 "łączone" " Będzie. " Takie samo. Każda. Ad. 1 - Kolejny patch 0.9.3 prawdopodobnie narobi dużych zmian w pasywnym drzewku, a na pewno mocno zmieni balans. Poczekajmy 2 tygodnie. Ad. 2 - Trzeba spełniać wymagania, co dla pewnych postaci czyni niektóre skille nieużywalnymi albo używalnymi tylko na niskich poziomach. I czasem chodzi o skille całkiem przydatne. No ale trudno, nie można mieć wszystkiego ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
english please
|
|
" Man it's polish corner and we use polish here, so sorry we won't :) Last edited by gajak#7968 on Sep 12, 2011, 10:23:20 AM
|
|
gajak, nie ma sensu odpowiadać na zaczepki tych trolli.
"To co wprowadzi nowy patch będziemy wiedzieć po jego wydaniu. Każdy patch zmienia balans i chyba będzie nas czekać jeszcze sporo patchy ingerujących w balans gry. Nie zapominajmy że dochodzi jeszcze dodatkowy akt i postać, które również należy zbalansować. Ps. Miał być jakiś TS czy coś? :D http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis#1269 on Sep 12, 2011, 10:59:43 AM
|
|
A świat jest otwarty? Tzn widać graczy jak expią czy tylko w mieście?
|
|
" Nie mogę wklejać wypowiedzi Chrisa z forum bety, ani linkować do postów, więc poszukaj sobie w temacie odczuć co do 0.9.1 i planu na 0.9.2. Od jakiegoś czasu przy różnych okazjach powtarzał, że 0.9.3 wprowadzi OGROMNE zmiany w balansie gry. 0.9.2 wprowadził niewielkie poza nowym typem skillów. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
" Tylko w mieście. |
|
Właśnie zauważyłem ze nowe kamienie można również dostać z questów ;)
Ja osobiscie z questa wiązłem Unavailable , aUnavailable gdzieś mi wyleciał po drodze, na resztę trzeba zapolować :DLast edited by gajak#7968 on Sep 12, 2011, 11:18:15 AM
Some items in this post are currently unavailable.
|
|
właśnie odebrałem zaległe nagrody, wrzucam skille dla rengera (nowe)
Unavailable Unavailable Unavailable BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Some items in this post are currently unavailable.
|
|
Dzieki Trsi :) Wreszcie cos pozytywnego w zyciu;)
hihi a co do tego kolejnego patcha to nie powinno byc tak ze najpierw testuja na alfie a potem wrzucaja na wieksza grupe z bety??..Pytam bo poprzednia gierka w ktora gralem tez byla w fazie(nadal jest) testow i tam stosowali taki w miare sympatyczny system ... a gra sie ciuuuuuugnieeeeeee -Edeeek!!!!!
--Coooo!!! -Daj klucz!!! -- Francuski???? -Nieee Do PoE!!!!! Jełopie!! Nie trzeba juz mam;) to lec po flaszke bo mie suszy.. |
|