Polish Community
Nowy interface wygląda po prostu bosko... Gra naprawdę robi wrażenie.
Pytanie do beta testerów czy questy są liniowe czy raczej różnią się od siebie? |
|
siema wszystkim :)
|
|
o nie polacy
Powiedzcie mi tak szczerze warto czekać czy trzeba komuś zapłacić żeby w to pograć na becie ;) Ciekawe swoją droga ile kodów poszło do osób które założyły konto i... tyle o nich wiadomo |
|
" z pamieci moge ci podac 4 pierwsze questy 1.dotrzyj do miasta 2.znajdz apteczke przy wraku statku 3.zabicie Brutusa 4.znalezienie 3 "muszli" do otwarcia przejscia dalej. " Znajac zycie to pewnie sporo jest takich osób. Zhar, Class:Marauder, League:Default Last edited by Zhar#3991 on Sep 12, 2011, 8:29:22 AM
| |
ja również dziś cały dzień praca... aż mnie nosi, jak myślę że usiądę jak czas pozwoli... a te skille za questy też dodali, czy tylko z dropu? ktoś już to ma, widział? Na który lvl są?
BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar#6479 on Sep 12, 2011, 8:41:02 AM
|
|
" Nie wiem czy są z questów, z dropu raczej tak, zresztą jak wszystkie. Jak na razie widziałem 2 jak ktoś pisał na chacie. Warlord Mark i Vulnerability, obydwa na 10 lvl :) Nie czytałem za bardzo co się zmienia, lecz zdążyłem już zauważyć ze scrolle stakuja się po 40, zamiast po 20 jak wcześnie, dobrze ze to zmienili bo zajmowały tylko miejsce :d Last edited by gajak#7968 on Sep 12, 2011, 8:54:15 AM
|
|
ile niebieskich skilli ma wiedźma?
|
|
ciekaw jestem czy przy przejsciu z closed na open bete bedzie reset postaci
|
|
A to drzewko pasywnych skilli jest takie samo dla każdej postaci? I czy skille z gemów może każda klasa używać?
|
|
" Drzewko pasywne jest takie samo dla każdej postaci, wybierasz tylko drogę rozwoju. Tak, każda klasa może używać gemów ze skillami, pod wyjątkiem ze spełnia wymagania, tzn. int,str,dex ;) Jest i pierwszy klątwowy kamień w mojej kolekcji: Unavailable @edit Kamień ten wyleciał mi z bossa w Chamber of Sins level 2 ;d PS. Ma ktoś jakiś zbędny łuk lvl 21-13, chętnie przyjmę :D Last edited by gajak#7968 on Sep 12, 2011, 10:18:33 AM
Some items in this post are currently unavailable.
|
|