Polish Community
No to mamy 0.9.2!
Nie mogę się doczekać wypróbowania Warlord's Mark! ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
sohy otrzymał kluczyk
|
|
Karpiq dziękuje za klucz, tym samym za możliwość uczestnictwa w becie :) Podziękowanie śle również dla Trsi, który jakiś czas temu dał znać że jego kluczyk, gdy tylko go otrzyma, powędruje do mnie. Zaraz biorę się za ściąganie klienta. Pozdrawiam.
| |
" Co to jest Warlord's mark? |
|
To beta także nie ma co się tak mocno przywiązywać :)
|
|
Z dniem dzisiejszym, jako że nie zdążyłem wysłać klucza dla sohy'ego, dostał go Telpher. Miłej gry i gratulacje :)
| |
" http://pathofexile.com/forum/view-thread/7307 |
|
" Kurde a ja dzis caly dzien w robocie musze siedziec :/ Co do trunków to tylko czerwona oranżada ;-) Wczorajszy drop Unavailable Zhar, Class:Marauder, League:Default Last edited by Zhar#3991 on Sep 12, 2011, 7:43:11 AM
Some items in this post are currently unavailable.
| |
To prawda, że Rangerka jest jak na razie najsłabszą klasą?
|
|
To to teraz już wiem, tylko stash coś mi się nie chce załadować;(
trzeba będzie przetestować warlord mark na moim rangerze;d Jedyny bug który jak na razie zauważyłem, to w akcie 2 te kamienne potwory które wstają z ziemi da się zabić z daleka bez konieczności "budzenia" ich, jak na razie tyle;d Jedyny godny item który jak na razie mi poleciał przy 73% item rarity to ta maca na 13 lvl, według mnie jak na 13 lvl jest "op", tym bardziej ze jednoręczna :) Unavailable Last edited by gajak#7968 on Sep 12, 2011, 8:16:26 AM
Some items in this post are currently unavailable.
|
|