Polish Community

Ten sam problem;) bardzo ale to bardzo prosze o beta key jest weekend...a D3 troszke sie przejadlo:P
Last edited by UFOzDBN#5968 on Jan 18, 2013, 6:47:23 PM
"
Noktis wrote:
Ciekawe o czym będziecie tu pisać jak już ruszy OB. Skoro nie będzie "próśb" o klucze to może zaleja nas fala postów typu "dajcie itema" albo "zapodaj kto build" :-)

Dobre :P

Jak wejdzie open, zaroi się od dzieciaków bluzgających na każdego. Ale będzie miło.
Tak to już jest w grach :) grają w nią dorośli ale też dzieciarnia, głownie oni ;P...ja nie będę ściemniał, również ze 3 razy napisałem prośbę o kluczyk bo nie dane mi było zagrać a chciałem obadać grę by mieć lepszy start w OBT, nie udało się, ale to już tylko 4 dni ;P

Życzę wszystkim graczom dużych sukcesów w PoE :)
Last edited by Cormax#7651 on Jan 19, 2013, 5:40:14 AM
Wlasnie sie zalogowalem pierwszy raz od kilku miechow i.... pustki, wszedzie pustki. Co sie stalo z ludzmi co grali jeszcze te kilka miechow temu. Bylo ich ponad 1k ciagle a teraz, moze ze 100
Czekam i czekam aż tu w końcu się doczekałem ob :) już w środę . Klucz do Path jest ciężko dostać , ile ja fora i portali internetowych odwiedziłem to jest nie do powiedzenia i to tylko po to żeby zdobyć key (na marne). Misja zdobycie key'a nie powiodła się, ale OB już za chwilę : )

Pozdrawiam.
Ja to się trochę boję tej open bety. PoE ma na prawdę świetny klimat i świetnych ludzi można spotkać.
Czy mógłby ktoś mi wysłać klucz na pw?

@Tak wiem, że za 4dni jest OB., ale proszę o klucz.
"
Cenwargh wrote:
Wlasnie sie zalogowalem pierwszy raz od kilku miechow i.... pustki, wszedzie pustki. Co sie stalo z ludzmi co grali jeszcze te kilka miechow temu. Bylo ich ponad 1k ciagle a teraz, moze ze 100
Dziwisz się? to naturalne że przed czystką nikogo niema.
Ma ktoś może zbędny klucz dla rodaka?
Mam podobną prośbę, jak kolega powyżej, te cztery dni do czekania to naprawdę długo, a baaaardzo chętnie już bym to zobaczył, bo nie miałem okazji na żywo, za to non stop siedzę na Twitch.tv ;-)
Jak ktoś ma zbędnego invite'a do bety to BARDZO PROSZĘ podzielcie się ;-)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info