Polish Community
Ktoś wie o co chodzi z tymi losowaniami klucza na stronce?
A na Path of Exile trafiłem z forum D3 :D ciekaw jestem co gra ma do zaoferowania i czy będzie lepsza od konkurenta Zamieci. | |
" Timer losuje co chwilę jedno konto, które nie ma jeszcze statusu Beta lub Alpha Testera i nadaje temu kontu status Beta Testera. Nadaje to właścicielowi konta kod aktywacyjny pozwalający na ściągnięcie Beta klienta i grę w Closed Beta Realm. Podstawowe informacje o grze i o jej różnicach w porównaniu z cyklem Diablo możesz zaczerpnąć z wielu źródeł. Nieskromnie polecam wywiad ze mną przeprowadzony na dniach przez serwis mmorpg.org.pl. :) http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Path-of-Exile-bez-tajemnic Więcej informacji w naszym ojczystym języku możesz znaleźć na stronie: http://pathofexilegame.pl/ " Barman! Piwo dla tego pana. :D " A dla tego Colę (dietetyczną). :) Last edited by Skelecross on Jan 18, 2013, 5:30:55 AM
|
|
^
Dla mnie beta key'a ok? | |
" ^ Dla mnie bogactwo, Ferrari 360 Spider, willa na Mazurach i armia pięknych służących ok? Last edited by Skelecross on Jan 18, 2013, 5:34:18 AM
|
|
dawaj keja chamie :D Spotkamy sie w grze to zobaczymy co potrafisz :D
| |
" :3 A już tak na serio, nie warto zaczekać te 5 dni i zacząć grę od świeżo wprowadzonej Open Bety? Nawet jeżeli dzisiaj dostaniesz od kogoś klucz, to i tak za te pare dni ci skasują wszystkie postacie. Last edited by Skelecross on Jan 18, 2013, 5:49:18 AM
|
|
Nie warto ja sam chcialbym keya zeby teraz sprawdzic ta gre przysiedziec troche ogarnac ja sprawdzic jakies postacie i po OB zaczac rowno z innymi a nie tracic czas na ogarnianie tej gierki :)
|
|
" A co w mojej wypowiedzi było głupotą wg. Ciebie? ;) @figielek161718: toż to sama przyjemność przecież :) CASUAL GAMER Last edited by Gicu on Jan 18, 2013, 5:54:34 AM
| |
" Czasem mam wrażenie, że co niektórzy traktują Open Betę jako oficjalny start gry. Ehh... właśnie sobie uświadomiłem, że za te parę dni będę musiał coś zrobić ze swoim opisem. :P Wolicie sygnaturę z gołą babą czy wzór obliczania obrażeń w grze? PS. A co się stanie z tym tematem, gdy główny powód rozmów minie? Czy przetrwa on bez żebrania o klucze? Czy nie zgnije w oparach merytorycznej dyskusji? Czy w ogóle ktoś będzie tu wchodził? Last edited by Skelecross on Jan 18, 2013, 6:20:45 AM
|
|
" Też się zastanawiam. Myślę, że powstanie nowy temat dla społeczności PL i będą płakać za czymś innym a nie za kluczami beta. CASUAL GAMER
|