Polish Community
Ho! Ho! Ho!
Udziela mi się ostatnio świąteczna atmosfera, więc postanowiłem podzielić się kluczem do bety. Zła wiadomość jest taka, że paskudny ze mnie mikołaj i pozwoliłem sobie ów klucz co nieco zakodować. Proszę, oto i on... "SHP9B"-"... ...- - ----. .--."-"0101100001000110001100100101011101000100"-"xxyyz" gdzie: SHP9B to prawidłowa, niezmieniona część klucza - prezent z okazji świąt. xx - inicjały wynalazcy szczepionki przeciw wściekliźnie. yy - liczba będąca wynikiem odejmowania roku jego narodzin od roku jego śmierci. z - czwarta litera jego nazwiska. Powodzenia i wesołych! |
|
Thanks. This random act of kindness on your part shall not go unrewarded.
[Dzięki. Ten przypadkowy akt uprzejmości z twojej strony nie będzie bez nagrody.] PS: Merry Christmas. Last edited by mabhi on Dec 23, 2012, 3:20:13 PM
| |
Grats mabhi. Enjoy the beta:)
//// Edytuję dawnego posta, aby fakt, iż rozdaję itemy pozostał w ukryciu;) do oddania mam: rare łuki 5L unikaty spoko gemy Last edited by SpiritOfChristmas on Oct 15, 2013, 7:15:43 PM
|
|
Hopefully the game is as fun as it was while solving the key.
Now I can take part in the Hardcore competition. | |
Heheh, I also got mine through solving a riddle.
Good luck on tomorrow's Ladder Race. And Merry Christmas. |
|
kluczyk na Święta ;)
FRCX8-H4PK6-JBJ3B-YUTWL | |
Karwasz twarz, już ktoś wykorzystał i nawet nie podziękował...
| |
Wysłał by mi ktoś kluczyk? mogę się o coś zamienić.
| |
Witam. Wsparłem "projekt" gry i właśnie zasysam gierkę - nie mogę się doczekać końca.
|
|
Witam,
jeżeli ktoś chciałby podzielić się kluczem byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję i życzę wszystkim wesołych, radosnych oraz spokojnych świąt Bożego Narodzenia. Mój email: 3eslawek@gmail.com Pozdrawiam, Tomek |