Polish Community

Xpulse - gramy razem? Niemam z kim grac... JCT gg: 3402115 - mam serwer TS"a.
Znajdzie się może jakiś miłosierny człowiek, który podeśle mi keya do poe? Gra bardzo mi się spodobała i byłbym bardzo wdzięczny za kluczyk.
Też poszukuje poe jakby miał ktoś się podzielic kluczem, w zamian moge dac invita do doty 2 bo jeszcze mi został jakiś.
Witam,

Jeśli jeszcze jakieś klucze zostały to jestem zainteresowany opieką nad jednym z nich.

Dziękuje, Pozdrawiam
Daj mi klucz pls
Dalej szukam kogos z kim bym mogl grac. GG 3402115
Byłym wdzięczny gdyby ktoś mógłby wysłać mi klucz.
Widze, że chyba już nie zagram w prawdziwą grę na tych świętach. Może jednak ktoś mi naprawde poprawi humor i podaruje klucz:)
Witam!

Zgłaszam się na ochotnika do szeregów oddziału Beta-testerów gry Path of Exile!

Pułkowniku!
Posiadam kilka czynników, wpływających na przydatność mojej osoby w całej operacji jak i jestem gotów do pełnienia czynnej służby na froncie debuggowym.
Jestem wytrawnym mob-killerem na wielu frontach i nie z jednej czeluści bestie mordowałem. Jako, że z plemienia informatyków się wywodzę i moja walka z oddziałami Lucyfera stała się moją pasją nie będę oszczędzał palców na polu walki.
Prócz tego jestem niepoprawnym optymistą i bardzo lubię zarażać ludzi pozytywną energią, co jest bardzo ważne jeśli chodzi o morale.

Jak wiadomo siły ciemności nie śpią więc proszę o rychłą weryfikację mojej kandydatury...
Witam, przez jakiś czas nie grałem więc mam jedno pytanko, czy templar ze staffem to dobry sposób na grę, czy lepiej iść pod bardziej tanky build?

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info