Polish Community
" Hue Hue ;) | |
Ja chciałem zaznaczyć tylko skromnie swoje jestestwo, pilnie i cierpliwie poczekam aż jakiś miłośnik przyrody podzieli się ze mną biodegradowalnym kodem do PoE, przedstawiłbym siebie, opowiedział o swoich chorobach z psychiką szafce z lekami, jak czasami mieszam je wszytskie wrzucam do wody i tak powstaje zupa z torebki, ale nie czas i miejsce na to. Ja tu po prostu postoje.
Bless |
|
" " Wow, bro. Przyznaje, tym mnie zagiąłeś. Biodegradowalnych kodów do PoE to ja chyba nie mam. Ale wiesz co, mam coś innego biodegradowalnego związanego z przyrodą, co możesz sobie dołożyć do swojej psychopatycznej zupy.
Spoiler
Tego się spodziewałeś? :D PS. Miłego stania. ^^ Last edited by Skelecross on Nov 15, 2012, 7:29:33 AM
|
|
" Ładny króliczek, szkoda ,że dziś akurat zupa mleczna na obiad, czyli woda i tabletki kolory mlecznego. Na jutro będzie króliczek. Biodegradowalny typ klucza to taki który szybko znika, czyli klucz z PoE pasuje wręcz idealnie |
|
A ja tam się pochwale tematem na forum "Suggestions", który założyłem wczoraj :) Zapraszam do komentowania moich pomysłów, krytykowania, chwalenia.. jak tam wolicie ;)
Link: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/56529 Last edited by sowus on Nov 15, 2012, 8:02:39 AM
| |
Muszę się pochwalić, udało mi się załapać kod . Wystarczyło wziąść odpowiednią tabletkę ,zeskanować mózg ofiary i wyczytać jego ulubioną grę. Może komuś się poszczęści jeszcze. Wystarczy zgadnąć ulubioną gre turową od kolesia. Zapewne będzie to pierwszy XCOM albo coś podobnego.
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/56567 Śpieszcie się. Ja zmykam grać No niestety już po zawodach. Życzę wam szczęścia bo chętnie bym z kimś pograł, samemu trochę nudno. Last edited by dezerter69 on Nov 15, 2012, 8:19:31 AM
|
|
No to ja dziekuje kamil1210, dobra dusza podzielila sie kluczem! :)
Gra sciagala sie jak bylem na uczelni, wiec teraz tylko odpalic i grac, grac, grac. :) |
|
Czekam już 8 miesięcy i nie dostałem key'a a teraz dodatkowo przestali je rozdawać :( A nie mam sposobu aby zakupić go przez internet bo nie posiadam konta. Teraz staram się brać udział w wszelakich konkursach. Może ktoś podaruje jakiś key ? Bo gra zapowiada się cudna a nie mam okazji jej przetestować.
| |
" Kiedy mnie poznasz z tymi wszystkimi Dev'ami odwiedzającymi twój temat? A tak na serio zgadzam się tylko z punktami 2 i 5. W tym propozycje z punktu 2 zgłaszałem już z 5 razy. Za czteroma pierwszymi razami nie dostałem odpowiedzi. Za piątym dostałem tylko dlatego, że układałem pytania do wywiadu z Chris'em. Jego odpowiedź na tą sugestię można najlepiej wyrazić jednym słowem: "Later". " Wow, czekasz aż 8 miesięcy, w tym czasie napisałeś "aż" 2 posty i dziwisz, że jeszcze nie masz key'a? Chłopie za "Please :) Key for me :]" powinieneś dostać nie tylko key'a ale i z 15 dziewic. Staraj się bardziej, bądź aktywny. Bierz udział w konkursach. Mało kto tutaj dostał key'a za bycie miłym i nie odzywanie się. Większość ludzi tutaj są Beta Testerami tylko dlatego, że włazili z butami do każdego miejsca które pachniało key'em. Last edited by Skelecross on Nov 15, 2012, 1:44:52 PM
|
|
" He talks about me ;) Tyle tylko, że tą szczodrość wynagradzam nowymi pomysłami i szukaniem na upartego błędów w grze (o moim temacie pisałem wcześniej :P). Większość graczy Beta tego nie robi. Po prostu grają, bo grają, bo gierka wydaje się fajna, Diablo-podobna (a wiadomo, że D3 zawiodło na całej linii) itd. Do tego pewnie oczekują, że skoro byli/są Closed Beta Testerami to dostaną jakieś fajne rzeczy na otwarcie gry, a co zapewne mieć miejsca nie będzie miało :) Last edited by sowus on Nov 15, 2012, 5:06:59 PM
|