Polish Community

"
adibi35 wrote:
"
Foxeye wrote:
"
adibi35 wrote:
A i jeszcze jedno. Powiedzcie mi czy jest możliwość przeniesienia itemu, map itp..ze skrzyni dajmy na to postaci Ranger na skrzynie postaci Templar w ramach jednego konta?
Każda postać korzysta z tej samej skrzynki, prościej mówiąc masz jedną skrzynie w grze przydzieloną do konta, nie ma znaczenia czy jesteś w pierwszym akcie witchem czy w drugim rangerem.

Nawet jeśli postacie są przedzielone do różnych lig? Bo szczerze powiem nie współdzielą mi się skrzynie stąd moje pytanie.

Myśle, że Foxeye nie sprecyzował odpowiedzi. Każda liga ma swoją osobną skrzynkę, a wszystkie postaci na jednym koncie mogą używać skrzynki przypisanej do ligii, w której się znajdują.
"
Skelecross wrote:
"
adibi35 wrote:
"
Foxeye wrote:
Każda postać korzysta z tej samej skrzynki, prościej mówiąc masz jedną skrzynie w grze przydzieloną do konta, nie ma znaczenia czy jesteś w pierwszym akcie witchem czy w drugim rangerem.

Nawet jeśli postacie są przedzielone do różnych lig? Bo szczerze powiem nie współdzielą mi się skrzynie stąd moje pytanie.

Myśle, że Foxeye nie sprecyzował odpowiedzi. Każda liga ma swoją osobną skrzynkę, a wszystkie postaci na jednym koncie mogą używać skrzynki przypisanej do ligii, w której się znajdują.
Faktycznie kompletnie zapomniałem o ligach...
"
Foxeye wrote:
"
Skelecross wrote:
(...)
Faktycznie kompletnie zapomniałem o ligach...

Pójdziesz za to do piekła! :D
Last edited by Skelecross on Nov 14, 2012, 5:35:11 AM
Dziękuję za kluczyk :)

Czas na szukanie błędów i wymyślanie nowych rzeczy do gry xD
"
sowus wrote:

Hahaha stworzyłem potwora. :D
"
Skelecross wrote:
"
sowus wrote:

Hahaha stworzyłem potwora. :D

Jakby to mój kolega powiedział: "It's alive! It'a alive!! IT'S AL-HA-HA-HA-IVE!!!" :P
Last edited by sowus on Nov 14, 2012, 4:07:19 PM
mam klucz do gry, ktoś chętny?
"Is there such a thing as an absolute, timeless enemy? There is no such thing, and never has been. And the reason
is that our enemies are human beings like us. They can only be our enemies in relative terms."
"
kamil1210 wrote:
mam klucz do gry, ktoś chętny?

Ja bardzo chetnie sprawdze gre, kumpel sporo mi juz opowiadal, no i brakowalo mi jakiejs ciekawej pozycji tego typu, bo Diablo to kasa wywalona w bloto...
No i stało się. Nareszcie mamy pierwszą wersję bezpiecznego Trade Screen'a w grze. Sami Devs przyznają, że jest to jeszcze niedopracowana wersja przejściowego rozwiązania. Zapowiadają przy tym, że w dalszych patch'ach będą dopracowywać in-game Trade Screen'a by w przyszłości zastąpić go rozbudowanym mechanizmem wymian zintegrowanym z forum.
Polacy witam, proszę podzielić klucz

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info