Polish Community

Dzieki wielkie za odpowiedz na moje pytania :) i oczywisice za link do strony na ktorej mozna wygrac key'a z tego co widze to gra zapowiada sie naprawde niesamowicie i klimatycznie :)pozdrawiam.
Czy istnieje spis przedmiotów wraz z liczbą możliwych socketów, np. ancient sword: 1-3. Czy jest to nie zależne od poziomu przedmiotu(ilvl) i całkowicie losowe?
"
d0mi3l wrote:
Czy istnieje spis przedmiotów wraz z liczbą możliwych socketów, np. ancient sword: 1-3. Czy jest to nie zależne od poziomu przedmiotu(ilvl) i całkowicie losowe?

Maksymalna liczba socket'ów zależy od typu przedmiotu, a wartość ta zostaje osiągana w zależności od poziomu przedmiotów. O ile co do tego drugiego nie istnieje oficjalny spis, o tyle co do pierwszego są to wartości stałe wiążące się głównie z ilością miejsca zajmowanego przez przedmiot.

O ile się nie myle:

wands i daggers - 3 slots
2handed weapons i bows - 6 slots
torso armour - 6 slots
reszta - 4 slots
"
Skelecross wrote:

O ile się nie myle:

torso armour - 6 slots
reszta - 4 slots

Nie dobrze, szukam 1H weapon z 5L, ale to chyba nie istnieje.
"
d0mi3l wrote:
"
Skelecross wrote:

O ile się nie myle:

torso armour - 6 slots
reszta - 4 slots

Nie dobrze, szukam 1H weapon z 5L, ale to chyba nie istnieje.

Gdyby były 1H weapons z 6 slotami, to by nie było większego sensu w używaniu 2H weapon. Poza tym, możliwość posiadania naraz 3 założonych przedmiotów, każdy z 6 slotami... IMBA
"
Skelecross wrote:

Gdyby były 1H weapons z 6 slotami, to by nie było większego sensu w używaniu 2H weapon. Poza tym, możliwość posiadania naraz 3 założonych przedmiotów, każdy z 6 slotami... IMBA

W rzeczy samej. Za bardzo się chyba rozmarzyłem.

Natomiast, czy ktoś z was używa switcha broni? Jeśli tak, to proszę napiszcie, jakimi postaciami gracie oraz jakie bronie używacie na przemian? W jakich sytuacjach?
Last edited by d0mi3l#6594 on Nov 3, 2012, 4:17:38 AM
Hej rodacy ;)

Czy tu się da jakoś subskrybować wątki? Szukam i nie widzę nigdzie takiej opcji :(
"

Natomiast, czy ktoś z was używa switcha broni? Jeśli tak, to proszę napiszcie, jakimi postaciami gracie oraz jakie bronie używacie na przemian? W jakich sytuacjach?

na niskim poziomie używam łuku jako drugiej broni. sprawdza się na bossach, szczególnie na Brutusie.
później używam tylko do levelowania klejnotów, które będą mi potrzebne gdy znajdę broń i pancerz z 6s
Last edited by Wulfgarr#6243 on Nov 3, 2012, 2:23:12 PM
"
Thoian wrote:
Hej rodacy ;)

Czy tu się da jakoś subskrybować wątki? Szukam i nie widzę nigdzie takiej opcji :(
Póki co, nie ma takiej opcji.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Słuchajcie tak z ciekawości, kto ile czekał na keya ? Ja czekam okolo 3-4 miesiecy (jakoś tak) i nadal niccc, jest jakiś sposób na otrzymanie go czy tylko w wyniku losowania ?

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info