Polish Community
|
Dzieki wielkie za odpowiedz na moje pytania :) i oczywisice za link do strony na ktorej mozna wygrac key'a z tego co widze to gra zapowiada sie naprawde niesamowicie i klimatycznie :)pozdrawiam.
|
|
|
Czy istnieje spis przedmiotów wraz z liczbą możliwych socketów, np. ancient sword: 1-3. Czy jest to nie zależne od poziomu przedmiotu(ilvl) i całkowicie losowe?
|
|
" Maksymalna liczba socket'ów zależy od typu przedmiotu, a wartość ta zostaje osiągana w zależności od poziomu przedmiotów. O ile co do tego drugiego nie istnieje oficjalny spis, o tyle co do pierwszego są to wartości stałe wiążące się głównie z ilością miejsca zajmowanego przez przedmiot. O ile się nie myle: wands i daggers - 3 slots 2handed weapons i bows - 6 slots torso armour - 6 slots reszta - 4 slots |
|
" Nie dobrze, szukam 1H weapon z 5L, ale to chyba nie istnieje. |
|
" Gdyby były 1H weapons z 6 slotami, to by nie było większego sensu w używaniu 2H weapon. Poza tym, możliwość posiadania naraz 3 założonych przedmiotów, każdy z 6 slotami... IMBA |
|
" W rzeczy samej. Za bardzo się chyba rozmarzyłem. Natomiast, czy ktoś z was używa switcha broni? Jeśli tak, to proszę napiszcie, jakimi postaciami gracie oraz jakie bronie używacie na przemian? W jakich sytuacjach? Last edited by d0mi3l#6594 on Nov 3, 2012, 4:17:38 AM
|
|
|
Hej rodacy ;)
Czy tu się da jakoś subskrybować wątki? Szukam i nie widzę nigdzie takiej opcji :( |
|
" na niskim poziomie używam łuku jako drugiej broni. sprawdza się na bossach, szczególnie na Brutusie. później używam tylko do levelowania klejnotów, które będą mi potrzebne gdy znajdę broń i pancerz z 6s Last edited by Wulfgarr#6243 on Nov 3, 2012, 2:23:12 PM
|
|
"Póki co, nie ma takiej opcji. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
|
Słuchajcie tak z ciekawości, kto ile czekał na keya ? Ja czekam okolo 3-4 miesiecy (jakoś tak) i nadal niccc, jest jakiś sposób na otrzymanie go czy tylko w wyniku losowania ?
|
|