Polish Community
Czyli to co widzialem na gampleyach z gry,czytalem w necie sie potwierdza podbno jest to bardzo fajnie przemyslane takie male jeszcze pytanie dotyczace skili czy w tym "tree" np po osiagnieciu pewnych pasywow mozna dostac aktwyny skil ?
|
|
" Witam, miło cię poznać. Tak jak powiedział kolega d0mi3l, system rozwoju postaci jest dość elastyczny i pozwala na kreację różnorakich build'ów. Drzewko rozwoju (dalej Passive Skill Tree) jest bardzo rozbudowane i nakłada względnie mało ograniczeń. Możliwe jest stworzeń wielu stylów postaci. PST jest tak zbudowane, że pozwala bardzo łatwo rozwinąć postać pod naturalne dla danego archetypu postaci kierunki, ale daje też możliwości wielokrotnego mieszania i wzajemnego uzupełniania się archetypów, co gwarantują rozmaite połączenia. Gra jest obecnie w fazie Closed Beta i deweloper wciąż dokłada nowe przedmioty i umiejętności, które pozwalają tworzyć i urozmaicać build'y. Na podanej poniżej stronie możesz wziąść udział w łatwym konkursie, w którego puli nagród jest 8 kluczy do bety. Wymaga on rejestracji na tamtejszej stronie i wymyślenia nazwy dla przedmiotu Unique. Zachęcam do wzięcia w nim udziału. http://diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?p=396792#396792 " Nie, PST nie daje możliwości uzyskiwania aktywnych skill'ów. Wszystkie aktywne skill'e pochodzą z gem'ów, natomiast samo PST pozwala na pośrednie zwiększanie ich skuteczności i modyfikację ich działania. Dodatkowo wszystkie te aktywne skill'e mogą być modyfikowane przez support gem'y. Last edited by Skelecross on Nov 2, 2012, 9:17:42 AM
|
|
Dzieki wielkie za odpowiedz na moje pytania :) i oczywisice za link do strony na ktorej mozna wygrac key'a z tego co widze to gra zapowiada sie naprawde niesamowicie i klimatycznie :)pozdrawiam.
|
|
Czy istnieje spis przedmiotów wraz z liczbą możliwych socketów, np. ancient sword: 1-3. Czy jest to nie zależne od poziomu przedmiotu(ilvl) i całkowicie losowe?
| |
" Maksymalna liczba socket'ów zależy od typu przedmiotu, a wartość ta zostaje osiągana w zależności od poziomu przedmiotów. O ile co do tego drugiego nie istnieje oficjalny spis, o tyle co do pierwszego są to wartości stałe wiążące się głównie z ilością miejsca zajmowanego przez przedmiot. O ile się nie myle: wands i daggers - 3 slots 2handed weapons i bows - 6 slots torso armour - 6 slots reszta - 4 slots |
|
" Nie dobrze, szukam 1H weapon z 5L, ale to chyba nie istnieje. | |
" Gdyby były 1H weapons z 6 slotami, to by nie było większego sensu w używaniu 2H weapon. Poza tym, możliwość posiadania naraz 3 założonych przedmiotów, każdy z 6 slotami... IMBA |
|
" W rzeczy samej. Za bardzo się chyba rozmarzyłem. Natomiast, czy ktoś z was używa switcha broni? Jeśli tak, to proszę napiszcie, jakimi postaciami gracie oraz jakie bronie używacie na przemian? W jakich sytuacjach? Last edited by d0mi3l on Nov 3, 2012, 4:17:38 AM
| |
Hej rodacy ;)
Czy tu się da jakoś subskrybować wątki? Szukam i nie widzę nigdzie takiej opcji :( | |
" na niskim poziomie używam łuku jako drugiej broni. sprawdza się na bossach, szczególnie na Brutusie. później używam tylko do levelowania klejnotów, które będą mi potrzebne gdy znajdę broń i pancerz z 6s @wulfgar_red Last edited by Wulfgarr on Nov 3, 2012, 2:23:12 PM
|