Polish Community
" Dostaniesz prywatną wiadomość tutaj na stronie jak i informacje na adres e-mail. | |
to parę dni mija nim go dostane?
| |
" Różnie, dzień, może tydzień lub i nawet miesiąc. | |
Mo ktoś może dostęp do bety Dota 2. Chętnie nawiąże kontakt w celu wzajemnego wsparcia :)
Tak mam wolny kluczyk do Path of Exile. |
|
Witam, jeśli ktoś się czuję samotny w okrutnym świecie PoE i szuka kogoś do wspólnej gry to ja się piszę, kluczyk plx anyone? xD
Kurde, nigdy nie sądziłem że zamieszczę ogłoszenie matrymonialne Xd |
|
Ja już czekam ponad miesiąc i nadal nie mam klucza :/ podzieli się ktoś ?
|
|
" Wszyscy czekają "miesiąc" niektórzy nawet "rok" Nie ma co prosic sie o klucz, jeżeli ktoś zechce sie podzielic napewno to zrobi. Pozatym, na forum jest masa konkursów i nie widziałem większosci z was drodzy towarzysze abyscie uczestniczyli :) Pozdrawiam i zycze szczescia. | |
Jeśli ktoś będzie chciał oddać kluczyk na pewno się do kogoś zgłosi lub tu napisze, a wy spamujecie już którąś to stronę w tym temacie...
btw. Jeśli ktoś jest bogatym gnojkiem lub tak czy siak wydaje masę pieniędzy co miesiąc na WoW'y czy inne cuda niech zajrzy na allegro, znajdziecie tam to czego szukacie i możecie to nabyć w minute, zamiast czekać tutaj jeszcze pół roku na otwartą bete i prosić o klucze/narzekać. | |
Ja czekam miesiąc i nadal nie mam klucza podzieli się ktoś ?
| |
Niedługo gwiazdka więc ...
............................ ...FRDU7-8KG7L-VUFSD-EKX2Q ... proszę i niech się dobrze gra haha !!! |