Polish Community
Ja tez chetny przyjal bym klucz. Czekam juz kilka grubych miesiecy i nic, a z moim szczesciem to szybciej sie beta skonczy, niz zostane wylosowany.
| |
KLUCZYK DLA NOCNYCH ŁOWCÓW :D KTO PIERWSZY TEN LEPSZY . Oto kluczyk dostałem go jakiś czas temu. nikt z moich znajomych nie był zainteresowany wiec oddaje . FRHRE-X2AYP-VFBF8-4ECEK (((Polish corner))) <------<<
| |
Dzieki wieeeeelkie :D
| |
Spoko ;D Jednak opłaca się czasami dłużej posiedzieć :P
(((Polish corner))) <------<< Last edited by Sawik1221 on Dec 11, 2011, 7:04:09 PM
| |
eh, spoznilem sie troche ;]
| |
a porannych mikolajow nie ma ? :)
| |
A ja mam pewne zadanie dla ludzi którzy dobrze znają mechanikę gry.
Chciałbym obliczyć największą możliwą ilość ataków na sekundę dla Bow Rangera wliczając Frenzy na maksymalnym levelu (+25% albo 35% nie pamiętam per frenzy). To co chwilowo uwzględniłem w obliczeniach : Base : 1.55 + 33% z Blue itemu (myślę z z unique można wyciągnąć 50%-70%) Ringi 2x +10% (unique 20% (podobno)) Rączki 10% Gem fasters attack (base chyba 20% co poziom zwieksza sie 2% + 20% z ulepszenia = 80%) Skill split arrow ( z ulepszenia wynika +20%) Frenzy (8 mozliwych +3-2% z kazdego uzytego skillpointu do kazdego 25% + okolo 20%?) - Co do tego nie jestem pewien Czyli z tego co mi wynika : 1.55+70%+40%+80%+20%+360% = 8,84 Ataków na sekunde? :D Poprawcie mnie jeżeli się mylę. :D | |
Za długie.. Nie przeczytałem ;P
| |
Nie karmić trolla!
| |
So sad.. :(
|