Polish Community
tak jak wczoraj nadzieja zawsze jest ;P
| |
do not polish the game!
| |
Ja chcę klucz.. jak my wszyscy zresztą. :P
| |
a i tak co byś nie wymyślił nadal jest losowanie ;D
| |
Chris pisał że na 2 dni temu było 58.000 kont bez aktywnej bety. Dziennie jest rozlosowywanych 96 keyów (czyli 1/604 potrzebnych) z 10x większym prawdopodobieństwem dla "veteranów" - jak ktoś nie ma naprawdę dużo szczęścia musi wytrwale poczekać na open betę i tyle. ;)
Tempest: DesertSquirrel
| |
Mam nadzieję, że będe miał po prostu szczęście :)
Last edited by suppagame on Aug 16, 2011, 6:03:30 AM
| |
" Lol ive had the same problems while playing world of tanks this used to be a daily occurrence until i got fed up and switched to the american servers, i get like 200ms now but as long as i don't have to deal with those retards its all fine and dandy. And honestly i think you polish need to cut the whole polish pride world wide bullcrap. Also by the way lots of people from different nations come on this forum so show some respect and type in English so everybody can understand. | |
" To niezupełnie tak. Veterani mają takie same szanse jak reszta, tylko że veteranów jest nie 60 000, a powiedzmy 600. Problem w tym, że veteranem jest ten, kto pisał na forum PRZED 10 sierpnia (start bety), czyli ich liczba zmniejsza się z każdym losowaniem. Co do 10x większych szans, to chodzi o pozostałych użytkowników - ci, którzy mają co najmniej jeden post na forum, mają 10 razy większe szanse wylosowania w stosunku do tych, co nie napisali nic. Co i tak nie zmienia faktu, że ludzi z 0 postami jest przeważająco więcej (i mimo naszych większych szans to oni są zazwyczaj wybierani). ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Witam,
wiecie może jak długo będzie trwała closed beta? Albo czy może zamierzają zwiększyć ilość wydawanych beta keyow? | |
Ilości rozdawanych kluczy nie zamierzają zwiększać (pisali chyba 2 dni temu że mają bardzo dużo wsparcia od testerów którzy już grają - czyt. dużo roboty z analizą sugestii i wprowadzania zmian).
Spekulacje na temat czasu trwania closed bety były na poprzedniej stronie... Padła wersja że do kilku miesięcy. Tempest: DesertSquirrel
|