Polish Community

"
evilfud wrote:
D1CK what entitles you to tell people they cant speak their native language in a forum clearly labeled what it intended for?

If you don't like or think its rude don't enter it.

Your not the decider of rules for anybody.

Shut up and leave them alone!

Thank you good sir for speaking English in a English forum.
yo madafakas

widzę, że niestety mało z nas otrzymało w ostatnich dwóch dniach keye, albo nie udzielają się oni na forum. Ja niestety byłem dwa dni poza domem a teraz muszę się uczyć do poprawek na studia xD Ale pogram sobie codziennie więc jakieś screenki ewentualnie powstawiam ;]

(^_^) betabetabetabeta
Kilka osób z Polski widziałem w losowaniu, ale nie pojawili się nigdy w tym wątku ;)

Jak możesz to wrzuć swoje przedmioty, nawet jak są słabe, chętnie popatrzymy na użyte skille i modyfikatory. Widziałem coś podobnego w temacie Hiszpanów:

http://pathofexile.com/forum/view-thread/320/page/12#p36510
http://pathofexile.com/forum/view-thread/320/page/8#p24197
http://pathofexile.com/forum/view-thread/320/page/12#p34095

Świetna sprawa, ale u nich więcej osób dostało się do bety.

Aha, co do używania ojczystego języka. Dostałem oficjalną odpowiedź od Chrisa, w którym pisze, że jest to jak najbardziej w porządku, jeśli chodzi o dowolny język i dowolny temat.

Co więcej, pyta się, czy jest zapotrzebowanie na podforum tylko w naszym języku. Nie wiem, co mu odpowiedzieć, bo póki co mało nas, więc nie byłoby o czym pisać, ale... Co sądzicie?
ingame: FeelLuckyPunk standard
Last edited by Ugm on Aug 15, 2011, 5:48:54 PM
myślę ze to świetny pomysł , a jeszcze lepiej by było jak dał wszystkim Polakom po kluczu ;)
Mielibyśmy spokój z trollami (przynajmniej teoretycznie). A odpisywanie mu tylko go nakręca. Znudzi mu się jeśli nie będzie miał odpowiedzi.
"
D1ck wrote:
English please.

To "Polish corner" więc po polsku proszę.

Just to inform you since u're here even shorter then im (since 15.08): you dont get higher chance for beta key just by spaming posts, in fact Chris made some warn on that (here is source: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1839 )

Why am i saying your posts're spam? Becouse: they add nothing to discusions nor solve other users questions and have nothing to do with topic name nor that subforum (beta invite discussion!)

If u have sugestions about forming new subforums or about changes in regulamin u have forum "SUGGESTIONS". Hope reading articles from links i gave u will help you move around that forum. Whatever its not topic to help newfags move at forum so next posts not fallowing subject or intention of that topic i will report to moderators as spam.

btw: if u knew all of those then its sad of you that u cant understand and respect that every people feel more pleasure and more comfort talking in language from they own culture - even if they know other fair enoth to comunicate in it. If thats a case it means u're just an of many internet trolls.
-------------------------

Pretor3 przepraszam, przepraszam chciałem jasno napisać o co chodzi, w końcu jest dużo nowych użytkowników (ja też ale nie moje pierwsze forum ;p ) i żeby nie było że są zgłoszeni za spam a nie wiedzą o co chodzi. :)

Ja ogólnie mam pytanie do ludków co się znają czy interesują. Mianowicie z reguły ile czasu zajmuje przeprowadzenie pełnej bety w projekcie tego typu? Pytam szacunkowo nie żadną dokładną datę - miesiąc, rok? :)
Tempest: DesertSquirrel

Last edited by pttw on Aug 15, 2011, 6:50:27 PM
@pttw:

Z Dickiem sprawę wyjaśniłem na PW, obiecał już nie przeszkadzać. Mam nadzieję, że szybko nie pojawią się nowi...

A co do czasu trwania bety, to zamknięta może potrwać miesiąc - kilka miesięcy, potem otwarta - już pewnie krócej. Obstawiam wypuszczenie gry gdzieś w okresie listopad - luty, zależnie od tego ile będzie jeszcze zmian.

@D4dwa1:

Sam z siebie nie da, ale zasugerowałem że polskie podforum byłoby użyteczne, jeśli więcej Polaków dostałoby klucze ;)
ingame: FeelLuckyPunk standard
Co do podforum to fajna sprawa widziałem to rozwiązanie już w wielu społecznościach międzynarodowych opartych na jakiś forach / grach i sprawdza się bardzo dobrze. Na razie nie ma co się spinać i zawracać im głowę tak jak Ugm pisałeś 2-3 posty wyżej jeszcze nas mało, ale z czasem na pewno można się upomnieć (moje zdanie).

Co do pojawiania się nowych trolli, nie będę się dziwić jak kolejni za raz wpadną ale tak jak pisaliście chyba najlepiej będzie to zlewać (a ja jak zobaczę zgodnie z tym co pisałem zamierzam zgłaszać co bardziej uciążliwych osobników).
Z tym "dowolnym tematem" to Chris moim zdaniem trochę przesadził bo faktycznie dla innych użytkowników to mogłoby być irytujące więc imo nie ma co cwaniakować i tego wykorzystywać. ;p

No nic jak ktoś tam wyliczał w innym temacie dla "nie veterana" jest ~1% dziennie szans na dostanie keye - to czekam. :)
Tempest: DesertSquirrel

Last edited by pttw on Aug 15, 2011, 8:14:05 PM
No jak ktoś otwiera temat "polish corner" to raczej powinien spodziewać się tam języka ojczystego danego narodu. Sprawdziłem z ciekawości temat rosyjski i też tam ktoś jęczał, żeby pisali po angielsku. Niektórzy chyba nie mają co robić.
mam nadzieje że dziś wpadnie klucz :P

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info