Polish Community

"
Ryuuzaki wrote:
Nie mam żadnego, nie wiem nawet jak często je rozdają.
Friend invite jest zamiast veterazn timera. Czyli krótko mówiąc szansa na otrzymanie dodatkowego klucza jest bardzo mała, ale jest :D Problem w tym że ludzie przychodzą tu i mysla że każdy beta member posiada kilka kluczy a tymczasem wielu beta testerów nawet nie wie jak wygląda friend invite ;d

Mówisz, że dostałeś klucz od społeczności? Ale chyba nie od naszej? :D
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Dziękuję za odpowiedź,więc jedyną prawdopodobną szansą jest zaproszenie przez znajomego...Więc zwracam się do kogoś z ową prośbą.
Co tu nagle taki natłok żebraczy? Pierwsze 100 stron było w miarę w porządku, ale druga setka to masakra. Co się stało?
huh,,, jak bedzie OB to bedzie spokoj z tymi timerami, ktore swoja droga sa debilnie glupie
Black clouds under horizon
Whitre thunder , and burning ray...

Thor the mighty...
Thor the brave!!
Osiem kazdy chce swoj klucz a "The Timer" jest mało łaskawy chociaż proszenie o klucz to słaba alternatywa.
NIe jestem żebrakiem,jestem tam samo jak Ty graczem który chciałby przetestować tą grę. I nie błagam kogoś tutaj na kolanach tylko uprzejmie proszę...
Last edited by Bartosz on Sep 25, 2011, 2:04:43 PM
Tak jak napisałem wcześniej - szansa że beta member dostanie dodatkowy klucz jest również mała. Poza tym, ja nie znam przypadku aby ktoś tutaj poprosił o klucz i go dostał. Dostają zazwyczaj ci, którzy o niego nie proszą.

"
Co tu nagle taki natłok żebraczy? Pierwsze 100 stron było w miarę w porządku, ale druga setka to masakra. Co się stało?
Info o PoE na mmorpg.org.pl no i przyszli :)
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Sep 25, 2011, 2:05:37 PM
.
Last edited by Bartosz on Sep 25, 2011, 2:05:09 PM
Nie mnie oceniać Twoje zachowanie i powody, ale na uboczu wygląda to trochę denerwująco, ale przedmówca trochę przegiął z tymi "żebrakami".
@Noktis

Wystarczyło trochę pogadać na luzie na międzynarodowym forum, znalazł się ktoś hojny i dostałem klucz. Nie spodziewałem się, że tutaj są poruszane poważniejsze tematy, ale teraz jestem tego w pełni świadom.

Przyznaję, że jestem winny kilku stronom rozmowy nie na temat gry.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info