Polish Community
Czesc zwracam sie z prosba do kogos z was ktory ma opcje invite friends o zaproszenie do bety . Juz chyba z znudzenia wszystkimi grami mmo przestalem grac i czekam na POE . Moze i bedzie mi czekac do open bety . Wiem ze takich jak ja proszacych inva jest tu na peczki ale kto nie ryzykuje ten nie ma . Z gory wiekie dzieki .
| |
A dziękuję wam =)
Nie liczyłem nawet na losowanie, z tego co mi wiadomo szanse na otrzymanie zaproszenia to coś około ~0,04% dziennie, ale głowy nie dam. Klucz dostałem od społeczności. | |
No to teraz Ryu przygotuj sie na pytania odemni :D. Zaczne od tego ile masz friend invów do wydania ( o ile jakieś masz )
| |
Nie mam żadnego, nie wiem nawet jak często je rozdają.
| |
Ok. Ty już masz bete a ja dalej musze Stalkować forum ( musze tylko uwazac zeby nie karmic trolli :D ). Kim grasz?
| |
A zacząłem od wiedźmy, ale pewnie przetestuję wszystkich.
PS: Jeżeli chodzi o takie mało istotne, osobiste sprawy to możemy pogadać prywatnie, bo tutaj zaraz ktoś się obrazi :P | |
Dobry wieczór,cieszy mnie to że w tej grze uczestniczą Polscy gracze.Mam pytanie to jakiś system losuje kluczę? Na jakiej to zasadzie działa?
| |
Bardzo bym prosił o zaproszenie mnie lub wysłanie klucza...Odwdzięczę się tym samym dla kogoś innego...
| |
ja powoli zaczynam sobie odpuszczać to polowanie na kluczyki, no ale czasem biorę udział w konkursach, czemu nie :D
| |
Witaj drogi Bartoszu, otóż są 2 sposoby otrzymania klucza.
1: Zostać wylosowanym przez "THE TIMER" ( szanse powodzenia 0,04% dziennie ) 2: Dostać Friend inva od kogoś kto został wylosowany. |