Polish Community
"Nie, a co? "Wczoraj. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
" Ależ Ty jesteś pełen sarkazmów :P W takim razie chciałem pogratulować, i podziękować w imieniu całej społeczności, która z Twoich poradników i wskazówek będzie korzystała. Dziękuję | |
Dopiero teraz natknalem sie na ten filmik. Jezeli byl to wybaczcie
http://www.youtube.com/watch?v=y3k0-pMPoik&hd=1 Wg mnie wyglada to oblednie. Teraz chetnie zobaczylbym wysoko levelowego melee w akcji. Last edited by dibrejker on Sep 24, 2011, 2:07:48 PM
| |
dibejker, miej świadomość że on jest dużo większy lvl niż mapka i moby na niej ,dlatego może sobie pozwolić na takie brykanie, normalnie te moby maja na 2 -3 hity mele dps na swoim lvlu
Panowie beta testerzy, a ja bym najchętniej szturchnął noktis'a... skoro ma to forum swoje, mógłby dodać podforum tylko dla beta testerów,w którym można by się umawiać konkretnie, albo pisać konkretnie, bo tu... dzieci przybyły, i skończyło się normalne wypowiadanie :/ już nie pytania do gry, czy ciekawe wypowiedzi, tylko spam, przykre :/ co do samego testowania, trzeba się zebrać, przerobić szybko całość, i później wziąć się do testowania, i postaciami nowymi (można wtedy samemu) i tymi na wyższym lvlu, wydaje mi się to rozsądnym, jak na razie przerobiłem do ruthless, ale dalej ciężko samemu (ciężej niż w paczce). Również ostatnio zauważyłem, (zauważyliśmy) że czasem, błędy wyglądają różnie na różnych maszynach i dobrze by było, wklejać ten sam błąd na forum od różnych graczy w party BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 24, 2011, 2:51:39 PM
| |
" tez bym szturchnal ale niekoniecznie noktisa , moze Chrisa dla odmiany, kawalek podforum dla Polakow i polskiego moda :) ci niezbyt biegli w angielskim mogli by raportowac tam bugi a potem mod po przetlumaczeniu wrzucalby to na forum bety, a jako efekt uboczny swiezy miot troli trafilby do wlasciwej jaskini " no i czasem bywa tak ze pewne bledy da sie szybciej wypatrzec beigajac z kims , a niektore wystepuja tylko w party, no i sa takie ktore razem latwiej wypatrzec ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
@athcore
Pomysł wydaje mi się dobry, ale co do tych, którzy nie są zbyt biegli w angielskim... Gdyby był już takowy mod, mógłby zająć się sprawą tłumaczenia strony głównej na nasz język. Trudne to raczej nie jest, a przyjemniej by się czytało w ojczystym języku. Inna sprawa to już to, czy "góra" się na to zgodzi. | |
napisałem do chris'a zobaczymy co z tym zrobi :)
Bardzo dobry pomysł z tłumaczeniem błędów(strona to za dużo, jest nieoficjalna strona POE, tam można się odnaleźć, po co całą stronę męczyć przy CB...), też go umieściłem jako jeden z powodów,dla których takie forum miało by sens, to że ktoś nie zna angielskiego (a np biegle mówi po francusku, lub niemiecku itd... ) nie skreśla go z raportowania błędów, nie zniechęca, nie każdy musi być omnibusem, i można nie znać języków. Plus, mamy dwóch alpha memberów,z których (jeśli się zgodzą) jeden może być modem, jeśli nie, to wybierze się osobę rozsądną i obeznaną w języku :) poczekamy na odpowiedź chris'a BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 24, 2011, 3:37:59 PM
| |
" w spokoju mozna by bylo wymieniac sie spostrzezeniami :) troche sie tu smietnik w temacie zrobil, no nic czas na fajeczke kawusie i pognebic hordy mobkow :D ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
ja niestety dopiero w poniedziałek będę mógł pograć, ponieważ w ten weekend wybrałem się do rodziców :) czyli brak dostępu do "grywalnych" kompów, tylko telefonik i netbook.
i dokładnie, dziś jak zawitałem na stronę i do wątku, to się za głowę złapałem, bzdur tyle że bania mała, spam na spamie :/ niestety żaden mod nie umie polskiego, a co za tym idzie nie wie czy ludzie piszą konkretnie czy spam... A nie można kazać mu się nauczyć, żeby nam tu wypatrywał bzdetów napisanych przez (uży)szkodników BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 24, 2011, 3:44:43 PM
| |
" No ja tez na fajeczke sie wybieram ;) Kurde, Real w 10 6:2 wygrywa Zhar, Class:Marauder, League:Default
|