Polish Community

Zhar, wszelkie sugestie dotyczące gry możesz zgłaszać tutaj. Jak dla mnie ogległość i pole widzenia, przynajmniej patrząc na filmiki z bety, jest ustawiona optymalnie. Opcja zoom mogłaby wprowadzić pewne zamieszanie, dotyczy to przede wszystkim pvp. Przykładowo gracz A przy najmniejszym przybliżeniu widzi gracza B, natomiast gracz B nie widzi gracza A bo ma on największe przybliżenie. Gracz A zyskuje w ten sposób przewagę i wszyscy zaczynają grać na najmniejszym przybliżeniu, czy i to się podoba czy nie ... Ale tylko hipotetycznie, bo można dyskutować co do zakresu przybliżenia :p Myśle że obecny model gry daje tajemniczość i lekką nieprzewidywalność, bo co to za gra jeżeli z góry wiemy co się czai za rogiem.
Jako iż jestem polakiem dołączam się do tematu i z niecierpliwością czekam na klucz :D
A to nie jest tak, że widziany obszar na ekranie zależy od ustawionej rozdzielczości ekranu? Faktem jest że oglądany obszar mógłby być widziany z nieco dalszej perspektywy. Wystarczy spojrzeć na klasyki aRPG D1 i D2. Co do zoomu to ja nie widzę problemu, jednak tylko w formie przybliżania. W sumie jeśli chodzi o PvP i zoom to wszyscy mogliby sobie ustawić najdalszy zoom, jednak prawdopodobnie słabsze komputery by pewnie nie pociągnęły gdyby na ekranie pojawiło się więcej obiektów co byłoby konsekwencja oddalenia "kamery".

Sam bym zgłosił sporo sugestii do PoE ale z moja łamana angielszczyzna nie ma sensu :)

----------------------
pathofexile.eu.org
diablo1.ovh.org
Diablo 1 Mod
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Dec 13, 2014, 4:54:43 AM
"
Noktis wrote:
A to nie jest tak, że widziany obszar na ekranie zależy od ustawionej rozdzielczości ekranu? Faktem jest że oglądany obszar mógłby być widziany z nieco dalszej perspektywy. Wystarczy spojrzeć na klasyki aRPG D1 i D2.

Tam grafika była złożona z bitmap, które nie skalowały się z rozdzielczością. Większa rozdzielczość = większe pole widzenia. W SCII już nie rozdzielczość nie wpływała na pole widzenia, tylko proporcje obrazu. To samo będzie w D3 i to samo jest w PoE. Rozdzielczość poprawia Ci tylko jakość obrazu.

A co do zoomu, to bardzo trafne spostrzeżenie, sohy.

Noktis, Ty powiedz lepiej jak prezentują się nowe skille w alfie ;)
ingame: FeelLuckyPunk standard
Klucz otrzymuje dziś trsi gratulacje.

A tutaj dwa itemki które bardzo lubię :>

Unavailable

Unavailable
"For courage you have to pay,
Fear is for free."
Last edited by speth on Sep 9, 2011, 5:56:23 AM
Some items in this post are currently unavailable.
"
speth wrote:
A tutaj dwa itemki które bardzo lubię :>

Unavailable

Unavailable

Czyżby drugi fan toporów w naszym kąciku? ;) A kim grasz?

No właśnie, przy okazji apel:

Abyśmy mogli łatwiej znaleźć się w grze/umówić na granie, proszę Was o umieszczenie w podpisie imienia, klasy i levelu Waszych postaci, a także ligi, w której gracie.

No i gratulacje dla nowych betatesterów :)
ingame: FeelLuckyPunk standard
Some items in this post are currently unavailable.
Duelist pod dual wield topory ;d
nick mam taki jak tutaj a liga HC, pozniej zamieszcze w syngnie.
"For courage you have to pay,
Fear is for free."
Hej. Wiecie może na jakiej zasadzie są rozsyłane klucze dla tych, którzy w becie już uczestniczą? Kumpel chciałby dostać klucz ale nie chce mu się na niego czatować ;) więc czeka aż mi dadzą jakiegoś invite'a. Są szanse czy nie?
"
Noktis, Ty powiedz lepiej jak prezentują się nowe skille w alfie ;)
Ja tam nie mam z kim grac. Oprócz mnie w alfie jest jeszcze jeden Polak. Jedynie to zaktualizowałem alfe do nowej wersji i tyle. Jedynie zdradzę wam, że jest nowa muzyka, grafiki, (przetrzepałem już archiwum i znalazłem jakieś głosy postaci :D ). Ale ja tego wam nie mówiłem :D

W bete tez rzadko gram gram bo nie ma z kim.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
"
M2rine wrote:
Hej. Wiecie może na jakiej zasadzie są rozsyłane klucze dla tych, którzy w becie już uczestniczą? Kumpel chciałby dostać klucz ale nie chce mu się na niego czatować ;) więc czeka aż mi dadzą jakiegoś invite'a. Są szanse czy nie?

Klucze rozsyłane są stopniowo i na pewno Ty też go otrzymasz, wystarczy cierpliwie czekać. Tak na marginesie, myślę że to długo nie potrwa :)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info