Polish Community

Bigstar spojrz co znalazłem, moze pomimo przerwania prac przy flashowym passive skill rozdawaczu przyda Ci sie :

http://www.prism.gatech.edu/~tpappas3/Pictures/PassiveTree.jpg

:)
"
Noktis wrote:
To chyba kwestia czasu, kiedy cały Polish corner będzie w becie :) Gdy zlikwidowano veteran timer i wprowadzono friend invite, to i tak znalazły się osoby, które twierdziły, że GGG wprowadziło najgorszy system rozdawania kluczy. Ja od początku powtarzałem, że system friend invite jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Zresztą widzimy jego rezultaty - sporo aktywnych osób w becie :)

Pewnie że tak, poza tym widze że klucze dość szybko się "rozmnażają". A to ktoś załapie klucz w jakimś konkursie a to dostaje friend invite i przekazuje kluczyk dalej, fajnie. Na timer raczej nie ma co liczyć, przy 100 000 zarejestrowanych użytkowników trzeba mieć wiele szczęścia.
Witam serdecznie rodaków! Jeżeli ktoś by miał na zbyciu klucz to bardzo bym prosił. I oczywiście byłbym dozgonnie wdzięczny ;p.

Gra świetna obserwuje cały czas postępy w niej ale narazie bez szczęścia (tzn. klucza). Wydaje mi się że takiej właśnie gry brakowało na rynku! Pozdrawiam jeszcze raz całą polską społeczność.
To prawda sohy, każdy klucz beta u Polaka ciagnie za sobą nastepnego Polaka i tak dalej, ladnie lańcuchem :)
"
trsi wrote:
To prawda sohy, każdy klucz beta u Polaka ciagnie za sobą nastepnego Polaka i tak dalej, ladnie lańcuchem :)

Ogólnie próbuje przyciągnąć do gry starych znajomych z gildii Piaskownica, od czasów kiedy porzuciliśmy Runes of Magic nie mamy żadnego konkretnego mmo na oku. Cześć gra w lotro część dalej siedzi w romie a część po prostu szuka czegoś świeżego, bez oklepanych elfów i krasnoludów. PoE wydaje się idealne, przynajmniej takie robi wrażenie :)
Last edited by sohy on Sep 9, 2011, 4:05:48 AM
Jak ktoś gubi się w lokacjach to proszę :D
http://85.17.28.138/mmo/src/1314125348905.png

A to drzewko skilli pasywnych to jest jeszcze ze starszej wersji. Teraz jest bardziej cukierkowe. Spokojnie można w hmtl/css zrobić takie drzewko w wersji na stronę internetową. Ale według mnie na razie nie wiem czy jest taki sens skoro sporo się zmienia.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Sep 9, 2011, 3:41:03 AM
powiem wam ze kiedys nie bylo dnia zebym nie wszedl na facebooka :D a teraz nie ma godziny zeby nie zagladnac na beta timer:D
Witam panowie.

Moze mi ktos "łopatologicznie" wytlumaczyc jak "invite friends" ? xD

Zhar, Class:Marauder, League:Default
"
Zhar wrote:
Witam panowie.

Moze mi ktos "łopatologicznie" wytlumaczyc jak "invite friends" ? xD

Czekaj na PM i na maila, to losowa sprawa.
ingame: FeelLuckyPunk standard
Ugm, czyli moge zaprosic jesli dostane taka mozliwosc ?

W kazdym razie dzieki za odpowiedz :)

A wracajac do gry to nie macie wrazenia, ze "kamera" jest za nisko "zawieszona" ? Przydalo by sie troche wiecej terenu ogarniac lub niech by był zoom ;)
Chyba, ze tego jeszcze nie rozkminilem ;)
Zhar, Class:Marauder, League:Default

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info