Polish Community
| " Kluczyk wysłałem na twój adres email. W swoim profilu mam go jako nieużyty, więc powinien zadziałać. Jak zadziała to poproszę o kluczyk do DOT-y. Szczegóły w emailu. |   | 
| Też mam kluczyk do Doty albo jeżeli ktoś chce to mogę dać 10 mln golda w D3 :D |   | 
| witam, jakby ktos mial zbedny klucz prosze o wyslanie na feyr89@gmail.com albo pm |   | 
| Elvenking - forget me not http://www.youtube.com/watch?v=g6xW19q-zvE :) |   | 
| Jeżeli ktoś ma jakiś wolny klucz to z chęcią go przygarnę (PM) :) Last edited by Mondlous#1061 on Dec 27, 2012, 2:49:13 PM |   | 
| Witam jestem tutaj nowy kiedyś grałem w Diablo II zainteresowałem się tą grą po obejrzeniu filmów na youtube i chętnie przygarnę klucz do bety. |   | 
| Witajcie ;p wiadomo już może coś na temat gildii/klanów?  |   | 
| Witam, jeżeli miałby ktoś na zbyciu klucz do bety, to z chęcią przyjme. W zamian oferuję klucz do dota 2. :) email: kenny138@wp.pl |   | 
| Przygarnę klucz w zamian za fotki mojego pępka. |   | 
| Jeśli komuś się znudziło lub po prostu chce komuś zrobić noworoczny prezent to chętnie przyjmę kluczyk.  Chciałbym zagrać i nacieszyć się tą grą. |   |