Polish Community

Witam, przez jakiś czas nie grałem więc mam jedno pytanko, czy templar ze staffem to dobry sposób na grę, czy lepiej iść pod bardziej tanky build?
"
wojtix wrote:
Witam!

Zgłaszam się na ochotnika do szeregów oddziału Beta-testerów gry Path of Exile!

Pułkowniku!
Posiadam kilka czynników, wpływających na przydatność mojej osoby w całej operacji jak i jestem gotów do pełnienia czynnej służby na froncie debuggowym.
Jestem wytrawnym mob-killerem na wielu frontach i nie z jednej czeluści bestie mordowałem. Jako, że z plemienia informatyków się wywodzę i moja walka z oddziałami Lucyfera stała się moją pasją nie będę oszczędzał palców na polu walki.
Prócz tego jestem niepoprawnym optymistą i bardzo lubię zarażać ludzi pozytywną energią, co jest bardzo ważne jeśli chodzi o morale.

Jak wiadomo siły ciemności nie śpią więc proszę o rychłą weryfikację mojej kandydatury...
Klucza mu! ;)
"
Foxeye wrote:
"
wojtix wrote:
Witam!

Zgłaszam się na ochotnika do szeregów oddziału Beta-testerów gry Path of Exile!

Pułkowniku!
Posiadam kilka czynników, wpływających na przydatność mojej osoby w całej operacji jak i jestem gotów do pełnienia czynnej służby na froncie debuggowym.
Jestem wytrawnym mob-killerem na wielu frontach i nie z jednej czeluści bestie mordowałem. Jako, że z plemienia informatyków się wywodzę i moja walka z oddziałami Lucyfera stała się moją pasją nie będę oszczędzał palców na polu walki.
Prócz tego jestem niepoprawnym optymistą i bardzo lubię zarażać ludzi pozytywną energią, co jest bardzo ważne jeśli chodzi o morale.

Jak wiadomo siły ciemności nie śpią więc proszę o rychłą weryfikację mojej kandydatury...
Klucza mu! ;)

Kozak translator z ciebie. Nie lepiej byc oryginalnym niz kopiowac czyjes pomysly?

Hi!

i'm commando, i'm survived DOOMSDAY.
I have only water, some food, computer, power generator and internet..
All i want before death is.. PLAY a Path of Exile..

COLONEL!
I have some skill that will helpful.
i'm PERFECT monster killer, i'm ghost and very fast.
i don't fear!!
i can walk all dangerous area to kill terrible beast!

As we know the forces of darkness do not sleep so please verify my candidature

IM COMMANDO!!

SEE YOU IN A GAME!! ON A FRONT!!
Czego to ludzie nie zrobią dla klucza^^

Wojtix, sprzedaj swoje dziewictwo.
@Francuzz
"
francuzz wrote:

Kozak translator z ciebie. Nie lepiej byc oryginalnym niz kopiowac czyjes pomysly?

Ale ty jestes malo inteligentny... to jest moj post po (pseudo)angielsku..

W tym temacie:
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/61489

i w tym:

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/61463

"
Luka_Wars wrote:
Czego to ludzie nie zrobią dla klucza^^

Wojtix, sprzedaj swoje dziewictwo.

Bynajmniej napisalem cos innego niz: please key itp....
Widze ze tutaj osoba z OKE sie klania..
Napisalem odpowiedz nie pasujaca do klucza odpowiedzi..
Last edited by wojtix#4888 on Dec 22, 2012, 11:49:19 AM
No to wojtix pożyczę ci moje drugie konto, napisz do mnie na gg 8573311 ;)
nic trza czekać do 20 stycznia bo innego wyjścia chyba nie ma
prosba ma ktos kluczyk do tej gry wymienie sie jak w temacie wyzej
Wojtix, OKE? Po prostu robi się już nudne tak nachalne proszenie o klucz. Ja bym tutaj nie stawiał granicy między ordynarnym żebraniem, a żebraniem w ''włazidupnej'' formie. Inwencję masz, ale kultury raczej nie :)

PS. To nie tak, że jestem do ciebie uprzedzony. Gdybym miał wolny key, to oddałbym go tobie.
Ho! Ho! Ho!
Udziela mi się ostatnio świąteczna atmosfera, więc postanowiłem podzielić się kluczem do bety.
Zła wiadomość jest taka, że paskudny ze mnie mikołaj i pozwoliłem sobie ów klucz co nieco zakodować.

Proszę, oto i on...

"SHP9B"-"... ...- - ----. .--."-"0101100001000110001100100101011101000100"-"xxyyz"

gdzie:

SHP9B to prawidłowa, niezmieniona część klucza - prezent z okazji świąt.

xx - inicjały wynalazcy szczepionki przeciw wściekliźnie.
yy - liczba będąca wynikiem odejmowania roku jego narodzin od roku jego śmierci.
z - czwarta litera jego nazwiska.

Powodzenia i wesołych!

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info